• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju u crkvi su samo 2 radi sv. Nikole: u 8,00 i 9,30 sati, treća sv. Misa na Pješivcu-Greda–Ćemalovina u 11,00 sati, a danas su tri sv. Mise redovito.
 • U ovom tjednu su PP. PS i PN., ispovijedam pola sata prije sv. Misa.
 • Sv. Nikola: Pred nama je blagdan sv. Nikole biskupa, u nedjelju 6. XII. Ove godine proslavit ćemo ga upravo u sljedeću nedjelju kada i dolazi njegov blagdan. Lani je bilo lijepo pa ćemo slično i ove godine. Sutra u ponedjeljak, će naši ministranti dijeliti Zamolbe po gradu, a vi možete od danas i u Župnom uredu dati svoj novčani prilog do srijede večer, ili ministrantima ili preko župnog računa. Darove primamo samo u novcu da možemo što pravednije povezati darove djeci. Trebamo svezati 500 darova, a sv. Nikola nema, ako mu mi ne pomognemo. Svim darovateljima unaprijed hvala, a sve darovatelje pročitat ćemo u nedjelju. U nedjelju je ovakav raspored: sv. Misa u 8,00 sati za svu djecu i ostale koji žele, poslije sv. Mise doček sv. Nikole u crkvi, podjela darova djeci koja dođu u crkvu, od rođenja koje roditelji donesu, preko Vrtića koje majke ili tete dovedu, pa do uključivo 8. razreda Osnovne škole. Poslije podjele darova sva djeca i okupljeni puk sa sv. Nikolom izići ćemo na Trg sv. Ilije gdje ćemo se pozdraviti sa sv. Nikolom, od njega čuti koju riječ i primiti blagoslov. Još će biti sv. Misa u nedjelju u 9,30 sati, a treća sv. Misa u 11,00 sati na Ćemalovini. Ministrantski sastanci bit će danas poslije sv. Misa, a sutra u ponedjeljak ministranti idu po gradu od 10,00 sati ispred Škole, dijeliti Zamolbe samo nekoliko starijih ministranata. Unaprijed hvala svima!
 • Sv. Nikola: u sljedeću nedjelju, 6. XII. je sv. Nikola biskup, sv. Misa na Pješivcu-Greda, Ćemalovina u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • Caritas Biskupijski iz Mostara i mi u župi pokrećemo i ove godine Adventsku akciju „Paket ljubavi“. Dosadašnja praksa pokazala se uspješnom pa vas molim i ove godine učinimo tako: svatko od vas tko može i želi bližnjega u potrebi darovati neka sam namiri „paket ljubavi“ s osnovnim namirnicama i odnese onomu tko je potreban i to je hvale vrijedno, a za sve ostale pa i za našu djecu, da danas ne dijelimo nikakve kutijice, u Nedjelju Caritasa, 3. N. Došašća stat će dva ministranta po običaju u dno crkve pa tko bude želio moći će darovati novac za Caritas i za najpotrebnije, kao svoj božićni dar. Svima unaprijed Hvala!
 • Kalendari: Vani kod naših ministranata možete nabaviti Misijske kalendare od 12 lista po 3 KM. i džepni kalendar od 2 KM.
 • Pjevači: probajte ovih dana božićne pjesme i po 2 pjesme za Adventski koncert na Centru grada, sa svojim voditeljima, a generalna proba pred Božić.
 • Folklor: probe ćemo sada stalno imati nedjeljama poslije 3. sv. Mise u 11,00 sati, pa tako i danas.
 • Najavljujem na vrijeme: Božićna ponoćka u Stocu u ponoća, prigodni program u 11,15 s. na večer, a poslije Ponoćke pučko slavlje uz kolo, pjesmu, igru i veselanje s čašicom pića.
 • Jaslice na Centru su već postavljene, a vi Jaslice posjetite i kod njih se pomolite!
 • Tradicionalni Adventski koncert: svih stolačkih župa bit će kod Jaslica na Centru u 4. Nedjelju Došašća, 20. XII. u 16,00 sati. Pozivam vas sve, a vi pozovite svoje po svijetu da taj dan svi budemo na Centru našega grada.
 • Župni vjeronauk: danas redovito poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 s., a u sljedeću nedjelju neće biti vjeronauka za O. Šk. radi Sv. Nikole, a vjeronauk za mlade, bit će u subotu u 18,00 sati, jer je u nedjelju sv. Nikola pa je treća sv. Mise u 11,00 sati na Ćemalovini. Mladi, subota u 18,00 sati.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv.Mise.
 • Ovih dana umro je naš župljanin Slaven Pažin iz Stoca, za pokoj njegove duše pomolimo se! Oče naš…