• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su samo 2 radi sv. Nikole: u 8,00 i u 11,00 sati, sv. Misu u 9,30 sati ispuštamo, a danas su tri sv. Mise redovito.
 • Današnje krštenje u 11,00 s.: Nika Brać, Pješivac, rođ. u Mostaru, 1. X. 2014., drugo dijete rodit. Stojko Brać i Dolores rođ. Čoko, kuma: Glorija Čoko. Čestitamo!
 • Izbori: za predsjednika RH održat će se u nedjelju 28. XII. 2014., a eventualno ponovljeni izbori 11. I. 2015. Izborno mjesto za nas bit će u Mostaru OŠ Ilije Jakovljevića, Ulica dr. Ante Starčevića bb Centar II. od 7,00 do 19,00 sati. Pozivaju se svi hrvatski državljani na registraciju birača. One osobe koje nemaju prebivalište u RH trebaju Generalnom konzulatu u MO dostaviti zahtjev za aktivnu registraciju birača osobno, poštom, faksom ili e-mailom. Podnositelj mora podnijeti zahtjev, te priložiti presliku valjane hrvatske putovnice ili OI. Za sve informacije oko registracije možete se javiti u općinu Stolac. Rok za upis je do 17. XII. 2014.
 • U ovom tjednu su PP. PS i PN., ispovijedam pola sata prije sv. Misa.
 • Sv. Nikola: Pred nama je blagdan sv. Nikole biskupa, 6. XII. Ove godine proslavit ćemo ga u sljedeću nedjelju, nedjelja po Nikoljdanu. Lani je bilo lijepo pa ćemo slično i ove godine. Sutra u ponedjeljak, će naši ministranti dijeliti Zamolbe po gradu, a vi možete od danas i u Župnom uredu dati svoj novčani prilog do srijede večer, ili ministrantima ili preko župnog računa. Darove primamo samo u novcu da možemo što pravednije povezati darove djeci. Trebamo svezati 500 darova, a sv. Nikola nema, ako mu mi ne pomognemo. Svim darovateljima unaprijed hvala, a sve darovatelje pročitat ćemo u nedjelju. U nedjelju je ovakav raspored: sv. Misa u 8,00 sati za svu djecu i ostale koji žele, poslije sv. Mise doček sv. Nikole u crkvi, podjela darova djeci koja dođu u crkvu, od rođenja koje roditelji donesu, preko Vrtića koje majke ili tete dovedu, pa do uključivo 8. razreda Osnovne škole. Poslije podjele darova sva djeca i okupljeni puk sa sv. Nikolom izići ćemo na Trg sv. Ilije gdje ćemo se pozdraviti sa sv. Nikolom, od njega čuti koju riječ i primiti blagoslov. Još će biti sv. Misa u nedjelju u 11,00 sati, a sv. Misu u 9,30 sati ispuštamo. Ministrantski sastanci bit će danas poslije sv. Misa, a sutra u ponedjeljak ministranti idu po gradu od 10,00 sati ispred Škole, dijeliti Zamolbe samo nekoliko starijih ministranata. Unaprijed hvala svima!
 • Sv. Nikola: u subotu, 6. XII. je sv. Nikola biskup, sv. Misa na Pješivcu-Greda, Ćemalovina u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • Caritas Biskupijski iz Mostara i mi u župi pokrećemo i ove godine Adventsku akciju „Paket ljubavi“. Dosadašnja praksa pokazala se uspješnom pa vas molim i ove godine učinimo tako: svatko od vas tko može i želi bližnjega u potrebi darovati neka sam namiri „paket ljubavi“ s osnovnim namirnicama i odnese onomu tko je potreban i to je hvale vrijedno. Tko želi uzeti caritasove kutijice sa dna crkve, može poslije sv. Mise i donijeti ih u 3. N. Došašća, a za sve ostale u Nedj. Caritasa, 3. N. Došašća stat će dva ministranta po običaju u dno crkve pa tko bude želio moći će darovati novac za Caritas i za najpotrebnije, kao svoj božićni dar. Hvala!
 • KNL za Hercegovačke biskupije krenula je ovih dana na Čitluku u kojoj sudjeluje i naša župa.
 • Pjevači: probajte ovih dana božićne pjesme i po 2 pjesme za Adventski koncert na Centru grada, sa svojim voditeljima, a generalna proba pred Božić.
 • Folklor: probe ćemo sada stalno imati nedjeljama poslije 3. sv. Mise u 11 s., a petkom po dogovoru u 20,30 s.
 • Najavljujem na vrijeme: Božićna ponoćka u Stocu u ponoća, prigodni program u 11,15 s. na večer, a poslije Ponoćke pučko slavlje uz kolo, pjesmu, igru i veselanje s čašicom pića.
 • Jaslice na Centru su već postavljene, a vi Jaslice posjetite i kod njih se pomolite!
 • Tradicionalni Adventski koncert: svih stolačkih župa bit će kod Jaslica na Centru u 4. Nedjelju Došašća, 21. XII. u 16,00 sati. Pozivam vas sve, a vi pozovite svoje po svijetu da taj dan svi budemo na Centru našega grada.
 • Župni vjeronauk: danas redovito poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 s., a u sljedeću nedjelju neće biti vjeronauka za O.Š. radi Sv. Nikole, a vjeronauk za mlade, jer je Prva nedjelja bit će u nedjelju, poslije sv. Mise u 11,00 sati.
 • Hrasno: Duhovna obnova bračnih parova u subotu, 6. XII. 9-16 s., javite se… Sav program na župnom portalu.
 • Danas otvaramo „Godinu posvećenog života“, koja traje do 2.II. 2016. To su naši redovnici i redovnice.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv.Mise.