• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito; 8,00; 9,30 i 11,00 sati, kao i danas.
 • Cnak: u dnu crkve još možete nabaviti novi broj CnaKa po cijeni od 3 KM.
 • Ministrantski izlet ministranata iz svih župa Trebinjske biskupije bit će u srijedu, 17. VI. 2015. Autobus iz Stoca polazi u srijedu sa 60 ministranata ide i Dumo s njima, polazak od crkve u 8,00 sati ujutro. Na Trebinji sv. Misa u 10,00 sati, zatim idemo u Ravno i Vjetrenicu, obilazak špilje. Ministranti neka ponesu malo grickalica, sendviće i vodu, a dume im osiguravaju prevoz, priređuju ručak-roštilj u hotelu u Zavali i snose ulaznice za Vjetrenicu. Poslije podne Turnir u nogometu, Povlačenje konopa, Bibl. kviz, Igra graničara, te ostale razne igre.
 • Sutra u ponedjeljak, 15. lipnja je sv. Vid, zaštitnik Boljuni i Podosoja, sv. Misa u Boljunima u 11,00 s., a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • Pjevači Velikog zbora „Mladi“ i Folklor: proba u petak u 20 s. na koru, za Mladu Misu, a poslije u dvorani.
 • Folklor: Oba naša Folklora pozvana su danas na „Večer Folklora“ na Bunu, proba u 17,30 s. polazak autobusa u 18,00 s., a nastupi na Bini u 19,00 sati.
 • Najava Mlade Mise: Braćo i sestre pred nama je veliki događaj, Mlada misa našega don Damira Pažina, koja će biti u subotu, 4. srpnja 2015. u 11,00 s. Za ovu Mladu misu pripremit ćemo se trodnevnicom i ostalim duhovnim sadržajima što ćemo najaviti na vrijeme. Ako netko želi biti gost na Mladomisničkom slavlju, a nije dobio pozivnicu, neka se javi u Župni ured. Svi oni koji žele našega mladomisnika nečim darovati za Mladu misu neka se na vrijeme jave da se može računati s njegovim darom i uključiti ga u mladomisničko slavlje.
 • Poprati: Kako Mlada misa pada na datum kad je sv. Misa u Popratima na Kraljicu Apostola, sv. Misa u Popratima bit će taj dan, 4.VII. u 9,00 s., kako bi oni koji žele mogli biti u Stocu na Mladoj Misi u 11,00 s., a onda na ručak ili kod Mladomisnika ili u Poprati.
 • Javlja Autoprijevoz Moro: Povodom blagdana sv. Ive organizira prijevoz putnika do Podmilačja-Jajce te moli sve zainteresirane da se jave zbog ograničenog broja mjesta. Sve informacije možete dobiti u poslovnoci tvrtke.
 • K.M.N.L.-Najava dolaska momaka u Stolac: Naši momci iz župe Stolac ove su godine osvojili prvo mjesto MŽKNL Hercegovine te kao pobjednici i predstavnici naših hercegovačkih biskupija otišli su 11.-14. VI. 2015. u Bjelovarsko-Križevačku biskupiju koja je domaćin Završnice KNL Crkve u Hrvata. U četvrtak sam otputovao i ja, kao njihov župnik, s njima u Bjelovar gdje smo slavili sv. Misu u katedrali koju je predvodio Bjelovarski biskup, za sve ekipe iz svih hrvatskih biskupija gdje se okupilo 250 momaka sa svojim vodstvom. Nakon Mise sutri dan u petak, krenule su utakmice u Vrbovcu u dvije dvorane. Do danas su naši momci dobili svaku utakmicu i to u borbi s velikim gradovima: Zagreb, Đakovo, Dubrovnik, Zadar, a danas su u finalu s domaćinom Bjelovarske biskupije Vrbovcem. Utakmica je u Vrbovcu u 12,00 sati, pa ili ćemo biti prvo ili drugo mjesto u KMNL Crkve u Hrvata, to je veliki uspjeh i naši su momci pokupili sve simpatije kako publike tako i stručnih stožera. Večeras nam dolaze kao pobjednici. Priređujemo im svečani doček na Trgu sv. Ilije kod naše župne crkve u 21,00 sat. Pozivam sve one koji nam se žele priključiti da večeras u 21,00 sat budu kod naše crkve kako bi dočekali naše momke. Dumo je naručio ića i pića, a nemojte se iznenaditi kad u ta doba zazvone i naša župna zvona za doček naših momaka, jer to su oni zaradili. Svi ste pozvani na ovaj svečani doček i na veliko slavlje i Feštu s našim miomcima kod naše crkve u Stocu, jer su osvjetlali našu župu, naš grad Stolac i cijelu Hercegovinu od Neuma do Tomislavgrada. Bilo da dođu s peharom i prvim mjestom bilo s 2. mjestom oni su za nas pobjednici i junaci. Vidimo se večeras u 21,00 sat na Trgu sv. Ilije. proroka.
 • Ovih sam dana bio u Bjelovaru: biskup Bjelovarsko-križevački mons. Vjekoslav Huzjak koji nam je lani predvodio Ilindansko slavlje pozdravlja čitavu župu Stolac, a i ja sam njemu prenio pozdrave čitave naše župe.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
 • Ovih dana umrli su naši župljani: Cvija Goluža pok. na Pješivcu, Bonaventura Raguž pok u Kruševu i Ivan Mustapić +Joze pok. u Vidovu Polju, za pokoj njihovih duša, pomolimo se! Oče naš…