• Sv. Mise kroz tjedan u 700 sati ujutro, a u nedjelju (17. srpnja), ponedjeljak (18. srpnja) i utorak (19. Srpnja) je trodnevnica i sv. Mise su navečer u 1900 sati. Na Ilindan u 1100 sati.

 • U sljedeću nedjelju su 2 sv. Mise: 1 prije podne u 800 sati i 1 poslije podne u 1900 sati.

 • Ministrantski sastanak bit će u četvrtak u 1800 sati.
 • U srijedu, 13. VII. Sv. Misa za poginule od Muslimana na Lokvama u 1900 sati.
 • Ženidbeni oglasi: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Vjekoslav Pažin sin Milin i Julke r. Brkljača iz Prenja župa Prenj i Kristina Raguž kći Stojanova i Zore r. Perić iz Stoca naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu u subotu, 16.VII. o. g. u 1730 sati.

 • Braćo i sestre! Pred nama je Ilindan, naš najveći župni blagdan, Patron župe i Dan grada i općine. Već se nalazimo u bližoj pripravi i početku Trodnevnice. –Ministranti svaku večer na misu, a na Ilindan svi u 1030 u sakristiju.
 • Folklor: probe i dogovor večeras u 1900 sati. -Pjevači: probe za Ilindan: srijeda u 1900 sati, a ostali dani po dogovoru. Svi dolaziti!
 • Široko Polje–Slavonija: U nedjelju 17. VII. dolazi nam Slavonija – „Širokopoljac“ iz Širokog Polja, Folklor njih 35. Molim one obitelji koje mogu primiti naše drage goste i prijatelje na konak jednu večer i hranu, sa nedjelje na ponedjeljak, neka mi se jave ovih dana. Mogu se javiti obitelji iz grada i bližih sela. Gosti nam dolaze u nedjelju u 1500 sati. Vi bi ih dočekali kod crkve i preuzeli na ručak u svoje obitelji, a na večer nastup na Smotri i večera kod crkve, pa kod vas na konak, te ujutro doručak u 800 sati i u 900 sati polazak od crkve.
 • Nedjelja, 17. VII. – 1830 ispovijed (svaku večer više svećenika), u 1900 sati pobožnost Sv. Iliji, pa koncelebrirana sv. Misa, koju predvodi i propovijeda don Ivo Šutalo, župnik Studenaca, a pjeva njegov župni zbor iz Studenaca.
  U 2000 sati: 8.Večer Folklora u Stocu na Vanjskoj pozornici kod crkve u kojoj sudjeluje 12 Društava od Dubrovnika – Slavonije.

  Molimo članove naša oba Folklora i sve domaćice koje žele da tu večer (nedjelja) donesu: kolača, pite, uštipaka, kifla i sve čega se sjete, da uz ostale sponzore, počaste naše goste, a ako ostane i sve ostale na skupu. Hranu ponesite i predajte u Dvoranu za mlade kad pođete na ispovijed ili misu do 1800 sati. Poslije službenog programa, podjela zahvalnica, pa opće pučko slavlje predvođeno pjevačem Marinom Previšićem i Bendom „Kamen“.

 • Ponedjeljak, 18. VII. – 1830 ispovijed, u 1900 sati pobožnost i sv. Misa, koju predvodi i propovijeda Don Ivo Pavlović, župnik Domanovića. Pjeva Djevojačka skupina „Angelus“.
 • Utorak, 19. VII. – 1830 ispovijed, u 1900 sati pobožnost i sv. Misa, koju predvodi i propovijeda don Ivan Marčić, naš mladomisnik. Pjeva Djevojačka skupina „Vidoštačka Kraljica“.

 • Srijeda, 20.VII.- ILINDAN, naša glavna svetkovina – Sv. Ilija zaštitnik župe, grada i općine. Svečanu sv. Misu kod naše župne crkve u 1100 sati predvodi: Mons. Petar Rajič, Sarsenterski naslovni nadbiskup Apostolski nuncij na Arapskom poluotoku.
  Poslije mise Policija će na Trgu preusmjeravati promet. Svi ćemo izaći na Trg Sv. Ilije i tu će biskup izmoliti blagoslov “Urebi et orbi” i s „Lijepom našom“ i završiti misno slavlje. Poslije mise naša dva domaća Folklora povest će Pučko slavlje u koje ćemo se svi uključiti, a pod lipom moći ćemo se počastiti osvježavajućim pićima. Zatim idemo svi kući na ručak s gostima i prijateljima.
  A na večer na Ilindan opet pred crkvu u 2100 sat na Koncert, pjeva Mate Bulić i na kraju je vatromet.
 • Tiha rana sv. Misa bit će u 800 sati ujutro -Ako tko ima kakve obveze u Župnom uredu neka dođe poslije sv. Mise.

 • Molimo odgovorne u Klubu da otvore Igralište 17. VII. u 1700 sati i na Ilindan u 900 i u 1800 sati.
 • Ovih dana umrla je naša župljanka Jaga Lukić, pokopana u Vidovu Polju. Za pokoj njene duše pomolimo se: Oče naš