Najnoviji župni oglasi!


16. N. K. G., 21. srpnja 2019. “C” – Misa zahvalnica

 

 

  • Svete Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s.; a danas 1 sv. Misa u 11 s.
  • Braćo i sestre! Neka ova današnja sv. Misa bude Misa zahvalnica Gospodinu Bogu za uspjeh naših Ilindanskih svečanosti u gradu i kod crkve. Sve je hvala Bogu proteklo lijepo i svečano. Drago mi je da ste se mnogi ispovijedili, pričestili i da ste sudjelovali na sv. Misama i u ostalim svečanostima u čast sv. Iliji našem zaštitniku. Vjerujem da se i on s nama radovao na nebesima. Biskup Zdenko je sve pozdravio i zahvalio se i Miroslav Škoro sa svojom pratnjom sve je pozdravio i svima zahvalio, presretan je i zadovoljan otišao i on s nama i mi s njime, prezadovoljni su otišli iz Stoca i naši prijatelji iz Slavonije. Novinari RTVHB i Radija Herceg-Bosne zadovoljni su našim prijemom i snimanjem. Svi koji su ovih dana boravili u Stocu i sudjelovali u Ilindanskim svečanostima otišli su oduševljeni. Drago mi je da je našim gostima bilo lijepo s nama, a i nama s njima. Još jedanput hvala svima koji su svojom aktivnošću i doprinosima pomogli na bilo koji način, posebno hvala mladima, a Svemogući Bog po zagovoru sv. Ilije neka vas obdari svojim blagoslovom. Izići će DVD od Smotre Folklora, Ilindana i Ilindanskog Koncerta, pa možete nabaviti kod Foto-Sliko „Raguž“ Stolac, a sva Ilindanska slavlja objavit ćemo na našim Stolačkim portalima, a obavijesti sa slikama poslat ćemo i na 15-ak svjetovnih i crkvenih portala i tiskovina, pa možete i tamo čitati o Ilindanu u Stocu. Za uspjeh svih Ilindanskih svečanosti i slavlja, Bogu hvala!
  • U petak, 26. VII. je Sv. Ana, zaštitnica Obera i Doluše, sv. Misa u groblju bit će u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
  • Javlja župnik nevesinjski: Sv. Misa na blagdan sv. Ane u Ulogu u petak, 26. srpnja u 11,00 sati. Oglas i plakat imate na oglasnoj ploči.
  • U sljedeću nedjelju, 28. srpnja u 11,00 sati održat će se Obiteljski dan na Kupresu, tko god može poći neka pođe osobnim prijevozom na što nas potiču i naši biskupi. Obiteljski dan započet će sv. Misom uočnicom 27. srpnja u 18,00 sati, koju će predvoditi mons. Marko Semren, pomoćni biskup banjolučki.
  • Jedna obavijest: Obitelj i rodbina predložili, a Dumo prihvatio. Naša Jagoda Hrgota djevojka iz Vidova Polja s 25 godina nalazi se na liječenju u Zagrebu. Pomozimo liječenje naše Jagode svojim prilogom, koliko tko može, 2 ministranta stat će na vrata crkve poslije Mise, pa koliko tko može i želi neka stavi u košaricu a prilog će biti uplaćen na račun obitelji u banci u Stocu i unaprijed hvala svima!
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.