Najnoviji župni oglasi!


16. N. K. G., 22. VII. 2018. “B“

 

 

 

  • Svete Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s., kao i danas.
  • Braćo i sestre! Neka ove današnje sv. Mise budu Mise zahvalnice Gospodinu Bogu za uspjeh naših Ilindanskih svečanosti u gradu i kod crkve. Sve je hvala Bogu proteklo lijepo i svečano. Drago mi je da ste se mnogi ispovijedili, pričestili i da ste sudjelovali na sv. Misama i u ostalim svečanostima u čast Sv. Iliji našem zaštitniku. Vjerujem da se i on s nama radovao na nebesima. Zvao je biskup Tomislav sve je pozdravio i zahvalio se i već planira kad će dumu i naš Folklor pozvati u Šibenik na uzvratni posjet i Mate Bulić je sve pozdravio i zahvalio se, prezadovoljni su otišli iz Stoca i naši prijatelji iz Slavonije. Novinari Naše TV i Radija Herceg-Bosne zadovoljni su našim prijemom i snimanjem. Svi koji su ovih dana boravili u Stocu i sudjelovali u Ilindanskim svečanostima otišli su oduševljeni. Drago mi je da je našim gostima bilo lijepo s nama, a i nama s njima. Još jedanput hvala svima koji su svojom aktivnošću i doprinosima pomogli na bilo koji način, posebno hvala mladima, a Svemogući Bog po zagovoru Sv. Ilije neka vas obdari svojim blagoslovom. Izići će DVD od Smotre Folklora, Ilindana i Ilindanskog Koncerta, pa možete nabaviti kod Foto „Raguž-a“ u Stocu, a sva Ilindanska slavlja objavit ćemo na našem Župnom i Folklornom portalu, a obavijesti sa slikama poslat smo i na 15-ak svjetovnih i crkvenih portala i tiskovina, pa možete i tamo čitati o Ilindanu u Stocu. Hvala našem don Ivanu na upućenim čestitkama na kraju sv. Mise uime domaćih svećenika i čitave župe za moju 40.-tu obljetnicu svećeništva, a našem don Damiru hvala na vođenju kompletnog protokola, hvala našem Nikoli predsjedniku Folklora koji je čestitao uime Folkloraša i sadašnjih i bivših i uime svih mladih i hvala im na darovima, evo upravo danas nedjeljne sv. Mise slavim u misnom ruhu koji su mi poklonili naši Mladi. Hvala našim časnim sestrama na dekoraciji i prijemu gostiju, a svim čestitarima na prigodnim čestitkama. Ako tko nije uspio dobiti spomen-sličicu na Ilindan, možete danas uzeti u dnu crkve kod vjerskog tiska. Za sve ove dane i slavlja, Bogu hvala!
  • U četvrtak, 26. VII. je Sv. Ana, zaštitnica Obera i Doluše, sv. Misa u groblju bit će u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
  • Javlja župnik nevesinjski: Sv. Misa na blagdan sv. Ane u Ulogu u četvrtak, 26. srpnja u 11,00 sati. Oglas imate na oglasnoj ploči.
  • U sljedeću nedjelju, 29. srpnja u 11,00 sati održat će se Obiteljski dan na Kupresu, tko god može poći neka pođe osobnim prijevozom na što nas potiču i naši biskupi, a mi ćemo u nedjelju na kraju sv. Misa izmoliti Molitvu za sve naše obitelji, oglas imate na oglasnoj ploči.
  • U okviru Ilindanskih slavlja na Svečanom prijemu povodom Dana općine Stolac, 19. srpnja 2018. na Radimlji u 20,00 sati načelnik općine dodijelio je našoj Župnoj katoličkoj malo-nogometnoj ekipi, koja je ove godine osvojila po drugi put prvo mjesto KMNL Crkve u Hrvata Povelju-priznanje za promicanje ugleda općine u svijetu. Priznanje je primio predstavnik ekipe Nikola Vujnović, trener. Povelja se nalazi u našoj župnoj dvorani među ostalim peharima, medaljama, priznanjima, zahvalnicama, nagradama i diplomama koje naši mladi postižu i dobivaju širom svijeta za svoj rad u promicanju ugleda župe, općine, Hercegovine i Katoličke Crkve, a sve u okviru naše stolačke župe. Zahvaljujemo na ovom prestižnom priznanju i nadamo se da na ovome nećemo stati.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
  • Ovih dana umro je naš župljanin Niko Antunović iz Stoca Vidovo Polje, pokopan na Hodovu, za pokoj njegove duše, pomolimo se! Oče naš…