• Svete Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, osim u srijedu, na sv. Anu misa je u 6,15 ujutro.
  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s.; kao i danas.
  • Braćo i sestre! Neka ove današnje sv. Mise budu Mise zahvalnice Gospodinu Bogu za uspjeh naših Ilindanskih svečanosti u gradu i kod crkve. Sve je hvala Bogu proteklo, lijepo i svečano. Drago mi je da ste se mnogi ispovijedili, pričestili i da ste sudjelovali na sv. Misama i u ostalim svečanostima u čast Sv. Iliji našem zaštitniku. Vjerujem da se i on s nama radovao na nebesima. Zvao je biskup i sve pozdravio, zvao je Zečić, zahvalio se i sve pozdravio, on je oduševljen s nama, a i mi s njime, grupa Enigma se također zahvalila i oni su oduševljeni s nama a i mi s njima, prijatelji i župnik iz Suhopolja su se također zahvalili i pozdravili. Novinari dviju televizija i FTV i NašeTV zadovoljni su našim prijemom i snimanjem. Svi koji su ovih dana boravili u Stocu i sudjelovali u Ilindanskim svečanostima otišli su oduševljeni. Drago mi je da je našim gostima bilo lijepo s nama, a i nama s njima. Još jedanput hvala svima koji su svojom aktivnošću i doprinosima pomogli na bilo koji način, posebno hvala mladima, a Svemogući Bog po zagovoru Sv. Ilije neka vas obdari svojim blagoslovom. Izići će DVD od Smotre Folklora, Ilindana i Ilindanskog Koncerta, pa možete nabaviti kod Foto „Raguž-a“ u Stocu, a sva Ilindanska slavlja objavili smo na našem Župnom i Folklornom portalu, a obavijesti sa slikama poslali smo i na 15-ak svjetovnih i crkvenih portala i tiskovina, pa možete i tamo čitati o Ilindanu u Stocu. Bogu hvala!
  • U srijedu, 26. VII. je Sv. Ana, zaštitnica Obera i Doluše, sv. Misa u groblju bit će u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise. Mene tada zamjenjuje don Marko Šutalo, župnik Aladinića, a ja ću ove godine s hodočasnicima poći u Ulog sv. Ani autobusom. Jutarnja sv. Misa u našoj crkvi bit će na sv. Anu u 6,15 sati ujutro i onda krećemo za Ulog.
  • Hodočašće u Ulog sv. Ani u srijedu, 26. VII. polazak od crkve u 6,30 s. ujutro: Mjesta u autobusu ima još, pa tko još želi poći neka mi se javi danas poslije sv. Misa i do na večer. Put košta 20 KM., ponesite hranu i vodu za piće i pripremite se za planinske uvijete, kape radi sunca, kišobran ako kiša, a i dugi rukav ako zahladi. Sv. Misu predvodi biskup Ratko, povratak do na večer. Idemo preko Nevesinja, Kifina sela, Morina, pa u Ulog na Neretvu. Odmaramo u Kifinu selu i na Morinama. Svi hodočasnici i Dumo polazimo zajednički autobusom iz Stoca, a u povratku može izaći gdje tko hoće.
  • Jedna napomena: Župa sv. Ivana iz Mostara, organizira hodočašće u Fatimu povodom 100.-te obljetnice ukazanja Gospe u Fatimi. Ide se od 27. VIII. – 9. IX. Put košta 800 €, za ostale informacije javite se don Mladenu Šutalu, župniku, telefon imate kod mene.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.