• Svete Mise kroz tjedan u 7,00 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s.; a i danas su 3 sv. Mise.
  • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Dario Milanović sin Milenkov i Mirjane r. Pavlović s Pješivca-Greda, župa Aladinići i Zvjezdana Zubonja, kći + Branka i Ruže r. Crepulja s Rivina, naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu u subotu, 30. VII. o. g. u 17,00 s.
  • Braćo i sestre! Neka ove današnje sv. Mise budu Mise zahvalnice Gospodinu Bogu za uspjeh naših Ilindanskih svečanosti u gradu i kod crkve. Sve je hvala Bogu proteklo lijepo i svečano. Drago mi je da ste se mnogi ispovijedili, pričestili i dobili Potpuni oprost za sebe i svoje pokojne, da ste sudjelovali na sv. Misama i u ostalim svečanostima u čast Sv. Iliji našem zaštitniku. Vjerujem da se i on s nama radovao na nebesima. Još jedanput hvala svima koji su svojom aktivnošću i doprinosima pomogli na bilo koji način, posebno hvala mladima, a Svemogući Bog po zagovoru Sv. Ilije neka vas obdari svojim blagoslovom. Izići će DVD od Smotre Folklora, Ilindana i Ilindanskog Koncerta, pa možete nabaviti kod Foto „Raguž-a“ u Stocu, a sva Ilindanska slavlja objavili smo na našem Župnom i Folklornom portalu, a obavijesti sa slikama poslali smo i na 15-ak svjetovnih i crkvenih portala i tiskovina, pa možete i tamo čitati o Ilindanu u Stocu. Sve obavijesti poslali smo i na Riječku nadbiskupiju. U petak večer razgovarao sam s nadbiskupom riječkim Ivanom, sve vas je pozdravio, Božji blagoslov svima zaželio i na svemu se iskreno zahvalio, posebno je pozdravio naše mlade i zaželio im da ostanu radosni na putu Božjemu i ja sam se nadbiskupu zahvalio i ime svoje i u ime čitave naše župe na njegovu dolasku i boravku među nama. Bogu hvala!
  • U utorak, 26. VII. je Sv. Ana, zaštitnica Obera i Doluše, sv. Misa u groblju bit će u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise. Javlja župnik nevesinjski sv. Misa na sv. Anu u Ulogu bit će u 11,00 s., oglas imate na oglasnoj ploči.
  • Folklor: proba danas poslije 3. sv. Mise u 12,00 s. i u petak u 20,00 sati.
  • Misijska Središnjica iz Sarajeva: potiče nas da danas obilježimo blagdan sv. Kristofora zaštitnika vozača i vozila i Dan akcije prikupljanja novčanih sredstava za kupnju vozila našim misionarima u misijskim zemljama da mogu uspješnije navještati Riječ Božju, pa tko želi nešto dati na ovu nakanu poslije sv. Mise dvojica ministranata stat će na vrata crkve pa što tko može neka stavi u košaricu i to ide za naše misionare po svijetu. Unaprijed hvala svima!
  • Jučer u subotu bili smo, Dumo i Folklor, na Večeri Folklora u Mirloviću kod Šibenika, bilo je lijepo i pokazali smo svu ljepotu naše hrvatske kulturne baštine u stolačkom kraju.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.