• Svete Mise kroz tjedan u 7,00 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s.; a danas su 2 u crkvi 8,00 i 9,30 s. i 3. sv. Misa Ober-Doluša u 11,00 sati
  • Braćo i sestre! Neka ove današnje sv. Mise budu Mise zahvalnice Gospodinu Bogu za uspjeh naših Ilindanskih svečanosti u gradu i kod crkve i u crkvi. Sve je hvala Bogu proteklo lijepo i svečano. Drago mi je da ste se mnogi ispovijedili, da ste sudjelovali na sv. Misama i u ostalim svečanostima u čast Sv. Iliji našem zaštitniku. Vjerujem da se i on s nama radovao na nebesima. Još jedanput hvala svima koji su svojom aktivnošću i doprinosima pomogli na bilo koji način, posebno hvala mladima, a Svemogući Bog po zagovoru Sv. Ilije neka vas obdari svojim blagoslovom. Izići će DVD od Smotre Folklora, Ilindana i Ilindanskog Koncerta, pa možete nabaviti kod Foto „Raguž-a“ u Stocu.
  • Sponzore za Ilindan smo pročitali neki su još i naknadno davali, svima iskreno zahvaljujem.
  • U ovom tjednu su PS. i PN., ispovijedam pola sata prije sv. Misa, a potičem naše Prvopričesnike da ne zaborave P.S. ispovijed u subotu ujutro u 6,30 sati.
  • U sljedeću nedjelju, 2. kolovoza je Gospa od Anđela, zaštitnica Dubrave, dogovoreno je kad ovaj blagdan dođe nedjeljom onda se prenosi na subotu prije, pa će sv. Misa na Dubravi biti u subotu u 11,00 sati, a prigoda za ispovijed prije sv. Mise.
  • Misijska Središnjica iz Sarajeva: potiče nas da danas obilježimo blagdan sv. Kristofora zaštitnika vozača i vozila, pa ćemo danas na kraju sv. Misa blagosloviti sve naše vozače u župi i sva vozila u župi i izmoliti blagoslovnu molitvu. Danas obilježavamo i Dan akcije MIVA BiH, to je dan prikupljanja novčanih sredstava za kupnju vozila našim misionarima u misijskim zemljama da mogu uspješnije navještati Riječ Božju, pa tko želi nešto dati na ovu nakanu poslije sv. Mise dvojica ministranata stat će na vrata crkve pa što tko može neka stavi u košaricu i to ide za naše misionare po svijetu. Unaprijed hvala svima!
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.