• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, osim četvrtka u 20,00 s., a misne nakane imate na oglasnoj ploči.

  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s., kao i danas.
  • U ovom tjednu su PP., PS, i PN., ispovijedam pola sata prije sv. Misa, Prvopričesnici P.S.
  • U srijedu, 2. VIII. je Gospa od Anđela, zaštitnica Dubrave, sv. Misa na Dubravi bit će u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
  • Cnak: U dnu crkve još možete nabaviti novoga broja CnaKa po 3 KM., Glas Koncila: ima i o našoj župi, lijepo su opisane Ilindanske svečanosti u Stocu, zatim Večer Folklora, Ilindan-Misa i Ilindan-Koncert, a ima i drugih lijepih članaka, to je naš katolički najtiražniji tjednik, pa nabavite po cijeni od 2 KM., tu je i Radosna Vijest: misijski list po 2 KM.
  • Jedna obavijest: Ovih dana smo postavili Video-nadzor-kamere oko naše župne crkve, naime primjetili smo da nam se po noći u kasne sate okupljaju neke osobe oko crkve, galame, vrište, što nije prilično u ta doba u crkvenom prostoru, a ne znamo tko su i zašto su u to vrijeme kod crkve, zatim neka djeca po danu i na večer na biciklima često dolaze i prave štetu na sustavu za polijevanje trave i kvare prskalice. Da ne bismo nagađali o kome se radi, bili smo prinuđeni uvesti sustav za nadzor-kamere, da se može pratiti crkveni prostor i vidjeti tko su te osobe, svi ljudi dobre volje dobro su došli pred crkvu, a ove neodgovorne moramo uočiti. Hvala!
  • Hodočašće sv. Ani, u prošlu srijedu, 26. VII. u Ulog: Bilo je lijepo i nezaboravno, pošli smo iz Stoca nas 50, autobusom u 6,45 s., preko Mostara i Nevesinja, u Kifinu selu kava, na Morinama molitva, zajednički doručak, pjesma, slikanje s Biskupom, u autobusu upoznavanje terena kroz koji prolazimo, molitva, pjesma i dobro raspoloženje, u Ulogu smo u 10,30, u crkvi zavjeti, molitva, ispovijed, Misa, 10-ak duma i biskup, pozdravi, propovijed, poslije Mise kolo, pjesma, piće na Neretvi, polazak autobusom, molitva, pjesma, razgovor, lijepi komentari, u nevesinjskoj crkvi čeka nas župnik don Antan molitva, blagoslov, kava u obližnjem restoranu, polazak prema Buni, čeka nas don Nikola, u crkvi molitva, pjesma, u dvorani čašćenje, polazak, lijepi komentari u autobusu i zahvala Bogu i sv. Ani za ovaj dan, dolazak u Stolac u 20s. puni lijepih dojmova. Bilo je odlično, svi smo zadovoljni. Bogu hvala!
  • Ovih dana primjetili ste novu časnu sestru, to je sestra Nedjeljka, medicinska sestra iz Ljubuškog, koja je došla malo u zamjenu sestrama u Stolac, želimo joj ugodan boravak među nama.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.