• Sv. Mise kroz tjededan u 700 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnim pločama.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju samo 2, radi Sv. Nikole: 800 i 1100s., a Misu u 930 ispuštamo.

 • Ženidbeni oglas.: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Marin Raguž sin Martinov i Mire r. Prce iz Stoca, naša župa i Irena Babić kći + Zvonimira i Ane r. Pejazić iz Gračaca, župa Gračac. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu u subotu, 3.XII. o.g. u 1600 s.
 • U ovom tjednu su Prvi Petak, Prva Subota i Prva Nedjelja. U Prvi Petak i Prvu Subotu ispovijed u 630, a Misa u 700 s.ujutro, a u Prvu Nedjelju ispovijed prije Misa. Ispovijed za Prvu Nedjelju dođite više na Misu u 1100, jer ću imati više vremena za ispovijed, a na Misi u 800 s. su djeca i sv. Nikola.
 • Sv. Nikola: Pred nama je blagdan Sv. Nikole biskupa, 6. XII. Ove godine slavimo ga u sljedeću nedjelju, nedjelju pred njegov blagdan. Lani je bilo lijepo pa ćemo slično i o. g. Sutra, u ponedjeljak će naši ministranti dijeliti Zamolbe po gradu, a vi možete od danas i u Župnom uredu dati svoj novčani prilog do srijede veče, ili ministrantima. Darove primamo samo u novcu da možemo što pravednije povezati darove djeci. Trebamo svezati 600 darova, a Sv. Nikola nema ako mu mi ne pomognemo. Svim darovateljima unaprijed hvala, a sve darovatelje čitamo u nedjelju. U nedjelju je ovakav raspored: Sv. misa u 8,00 za svu djecu i ostale koji žele, poslije Mise doček u crkvi Sv. Nikole, podjela darova djeci koja dođu u crkvu, od rođenja koje majke donesu, preko Vrtića koje tete ili majke dovedu, pa do Osnovne Škole do uključivo 8. Razreda, koje učitelji i nastavnici doprate, a onda poslije darova sva djeca s roditeljima, i sv. Nikolom ovdje na Trg Sv. Ilije gdje ćemo se pozdraviti sa Sv. Nikolom, od njega čuti koju riječ i primiti blagoslov. Još će biti sv. Misa u nedjelju u 1100 s., a Misu u 930 s. ispuštamo.
 • Ministrantski sastanci bit će danas poslije Misa, a sutra u ponedjeljak idu po gradu od 1000 s. ispred Škole, dijeliti Zamolbe, samo nekoliko starijih ministranata da ne bude gužva kroz grad, pa da do podne zateknu gazde po radnjama, jer kažu, kad gazde odu ne treba ti tamo ići. Unaprijed hvala svima!
 • Biskupijski Caritas i mi u župi pokrećemo i o. g. Adventsku akciju “Paket ljubavi”. Do sada smo običavali da pakete s namirnicama donosite u Župni ured, a mnogi su od vas sami davali pakete potrebnima što je pohvalno, pa ćemo tako o. g. za sve. Dakle svatko od vas tko želi bližnjega u potrebi darovati neka sam namiri „paket ljubavi“ s osnovnim namirnicama i odnese onomu tko je potreban, a za sve ostale u Nedjelju Caritasa, 3. Nedjelja Došašća stat će dva ministranta, po običaju, u dno crkve pa tko bude želio moći će darovati novac za Caritas. Hvala!
 • Današnje krštenje u 1100 s.: Mihaela Raguž, Stolac, rođ. u Mostaru, 4. X. 2011., treće dijete rod.Vide Raguž i Anđelka r.Perić, kuma: Ivana Perić. Čestitamo!
 • Folklor: probe petkom u 2030 s.i nedjeljom poslije 3. sv. Mise, tako i danas.
 • Srijeda: Svećenički sastanak u Bijelom Polju s početkom u 930.
 • Najavljujem na vrijeme: Božićna Ponoćka u Stocu u ponoća, prigodni program u 1100 s. na večer, a poslije Ponoćke pučko slavlje predvode 2 naša 2 Folklora uz kolo, pjesmu, igru i čašicu pića.
 • Jaslice na Centru bit će ovih dana postavljene, a vi Jaslice posjetite i kod njih se pomolite!
 • Tradicionalni Božićni koncert: svih stolačkih župa bit će kod Jaslica na Centru u 4. Nedjelju Došašća, 18. XII. u 4 s. po podne. Pozivam vas sve, a vi pozovite i svoje po svijetu da taj dan budu na Centru.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.