• Sv. Mise kroz tjedan govorit će se u 7,00 s. ujutro, osim utorka kad nema mise u župi.

  • Cnak: U dnu crkve imate još najnovijega broja Cnaka pa nabavite po cijeni od 3 KM.
  • Članarinu za Novo Groblje – V. P. u Stocu i Staro Groblje u Stocu možete uplatiti kod naših odbornika poslije sv. Misa u Župnom uredu, po 30 KM..
  • Folklor: proba za HKUD Stolac svake nedjelje poslije 3. sv. Mise u župnoj dvorani.
  • Tečaj zaručnika za kršćanski brak, najavljujem na vrijeme, održat će se na Rotimlji za čitav naš Dekanat: 8., 9. i 10. ožujka – to je vikend 4. Korizmene nedjelje – od 19,00 do 21,00 sat. Tečaj je obvezan, mladi prijavljujte se!
  • U ovom tjednu sam na Svećeničkom Tjednu u Zagrebu, ali zbog ovog nevremena bit ću samo dva dana: ponedjeljak i utorak, zato samo u utorak ne će biti sv. Mise u župi, pa u slučaju kakvih potreba, bolesnik, sprovod ili slično, javite se časnim sestrama, a one će pozvati svećenika ili vas uputiti do njega.
  • Hodočašće u Rim u Godini Vjere: Organizira se biskupijsko hodočašće u Rim na grobove apostolskih prvaka Petra i Pavla od 6. do 11. listopada ove godine. Putujemo autobusom i brodom. Posjetit ćemo Rim, Asiz i Loreto. Susresti se sa Svetim Ocem Benediktom XVI., slaviti mise u bazilikama apostolskih prvaka, na grobu sv. Petra ispovjediti vjeru u Isusa Krista i vjernost Svetoj Crkvi, hodočastiti svetim mjestima, posjetiti mnoge znamenitosti. S nama će hodočastiti otac biskup i vjerujemo lijep broj svećenika. Jer je za očekivati da će ovo hodočašće biti brojnije, valja nam sada znati koliko bi nas bilo radi smještaja u Rimu. Nadamo se da cijena hodočašća ne će prijeći 500 KM. (260 e). Rok prijave je do 31. siječnja (ovog mjeseca). Ove bi nam prijave bile orijentir radi rezervacija i smještaja u Rimu. Potičem vas, tko god može i želi hodočastiti u Rim i sveta mjesta po Italiji u ovoj Godini Vjere, javljajte se ovih dana, a vjerojatno će poći i Dumo s vama. Možete se prijaviti osobno, bračni parovi, stariji, mlađi, nema ograničenja, tko god želi, samo da imaš potrebit dokument. Za sada ne treba uplata, samo prijava i upis, ali sigurno, tako da možemo na tebe računati. Hvala!
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu neka dođe poslije sv. Mise.