• Sv. Mise kroz tjedan, sutra na Veliku Gospu u 800 s. ujutro, u utorak u 700 s. ujutro, a u ostale dane govorit ću  sv. Mise izvan župe, a u subotu sv. Misa u crkvi u 2000 s.
  • Svete Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 800; 930 i 1100 sati, a danas prije podne 2: 800 i 930 s., a treća sv. Misa  po podne u 1900 s.
  • Danas – nedjelja, 14. kolovoza – Uočnica Velike Gospe u našoj crkvi bit će prigoda za sv. ispovijed u 1800 s., a pobožnost Gospi: krunica, litanije i sv. Misa u 1900 s. Gospin kip je sada trajno postavljen kod Gospina oltara i pred njim će biti pobožnost.
  • U ponedjeljak, 15. kolovoza je Velika Gospa, zapovjedna Svetkovina, crveno slovo u kalendaru, sv. Misa u našoj crkvi u 800 s. ujutro, u Prenju u 1100 s., a patroni župa Dračevo, Gradac i Nevesinje, Mise su tamo u 1100 sati. Sv. Misu u Nevesinju predvodi o. Biskup, plakate imate na oglasnoj ploči. U Prenju 50 godina svećeništva slavi pater Roko Prkačin.
  • U utorak, 16. kolovoza je sv. Roko, sv. Mise u Sjekosama i na Trebinji u 1100 sati.
  • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Ivica Goluža, sin + Pere i Dragice r. Džakula iz Stoca, naša župa i Violeta Keranović, kći Cvijina i Stane r. Svitlica iz Bugojna, parohija Bugojanska. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu, u nedjelju, 21. kolovoza o. g. u 1800 sati.
  • Župne Orgulje: Čim sam došao u župu zainteresirao sam se za naše orgulje: šta je s njima i u kakvom su stanju, a i mnogi su me od vas pitali: šta je s orguljama? I dumo Mato prije mene, a i ja sam pozivao razne stručnjake da nam reknu: jesu li popravljive naše župne orgulje? Odgovor svih stručnjaka je bio, da su nepopravljive, granata je pala usred njih i one su danas samo hrpa materijala i ništa više. Nakon dugo traženja i traganja, pronašli smo u Njemačkoj ovoga ljeta orgulje koje odgovaraju našemu koru, a koje su remek-djelo koje vrijedi 250.000 Eura. Mi smo ih nakon pregovaranja dobili za 20.000 Eura, ali ih naravno nismo platili. Dovezli smo ih ovoga ljeta u našu župnu dvoranu, a postavljat ćemo ih sljedeće godine na naš kor. Mi za njih trebamo prikupiti 20.000 Eura i imat ćemo najbolje orgulje u BiH, a to je ova župa i zaradila. Orgulje bi trebale prosvirati sljedeće godine, za što ćemo prirediti veliku svečanost, a do tada trebamo prikupiti sredstva. Pa molim sve ljubitelje orgulja, sve župljene u Domovini i po svijetu, da se uključe u ovu akciju, od danas pa dalje. Postavit će ih na naš kor stručnjaci orguljari iz Njemačke, to će biti rad od nekoliko mjeseci, a oni kažu da će to biti velebno djelo koje će biti na ponos župe, grada i cijele Hercegovine. Ja ovo djelo stavljam pod zaštitu sv. Ilije, pa neka nam on pomogne da ga dovedemo do kraja.
  • U subotu po Gospojini, 20. kolovoza godišnju sv. Misu u Kruševu u Milanovuića groblju imat će otac Jozo Milanović u 1100 s.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
  • Ovih dana umrli su naši župljani: Franjo Juko pokopan u Vidovu Polju i Vjeko Prce pokopan u Prenju, za pokoj njihovih duša, pomolimo se. Oče naš