• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, osim u utorak kad sam u Zagrebu, pa u utorak nema sv. Mise u župi.

  • Sv. Misa u sljedeću nedjelju bit će samo jedna u 11,00 s., a danas su 3 sv. Mise redovito.
  • Danas najavljujem jedan važan događaj u našoj župi: Naša župa Stolac ove godine obilježava Zlatni jubilej, 50.-tu obljetnicu dolaska časnih sestara Milosrdnica sv. Vinka Paulskog u našu župu. Prve tri sestre došle su u Stolac na Mali Uskrs, 2. travnja 1967., tada je otvorena stolačka filijala Splitske provincije sestara Milosrdnica i blagoslovljena novosagrađena kuća za časne sestre u Stocu. Ovaj naš Jubilej proslavit ćemo u sljedeću nedjelju, 17. rujna 2017. svečanom svetom koncelebriranom Misom u 11,00 sati, koju će predslaviti naš o. biskup Ratko Perić. Pod sv. Misom pjevat će časne sestre Milosrdnice i naš Župni zbor „Mladi“. Poslije sv. Mise bit će svečana Akademija u crkvi u riječi i pjesmi, nakon Akademije pučko slavlje pred crkvom, a poslije svega u crkvi i pred crkvom prigodni domjenak za uzvanike i goste u stolačkom restoranu „Sampjero“. Pozvali smo svećenike i časne sestre, pa tko god bude mogao doći, dobro nam došao. Molimo domaćice koje se žele uključiti svojim specijalitetima u ovo slavlje da možemo počastiti i narod i goste da u nedjelju do 10,00 sati donesu svoje rukotvorine: pite, uštipke, kiflice, kolače, krofne…u župnu kuću do 10,00 sati, sat vremena prije sv. Mise. Pa se ovih dana javite našoj sestri Alojziji. Pozivamo sve ljude dobre volje, Stočane u Domovini i po svijetu, vjernike okolnih župa i ostale vjernike, koji nam se žele priključiti u ovom našem velikom slavlju da u nedjelju dođu u Stolac na svečanu sv. Misu u 11,00 sati. Dobro nam došli!
  • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Marko Goluža, sin Željkov i Željke r. Matić iz Stoca, naša župa i Antonija Stojanović, kći Perina i Anđelke r. Batinić iz Uskoplja, župa Uskoplje, nadb. Vrhbosanska. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Uskoplju u subotu, 16. IX. 2017.
  • Zbor „Mladi“ i Folklor: proba danas poslije treće sv. Mise na koru, pa Folklor u dvoranu, Folklor proba opet u petak u 20,00 s., a generalna proba u nedjelju u 16,30 sati i polazak autobusa za Čitluk na „Dani Berbe grožđa-Brotnjo 2017.“ u 17,00 sati od crkve.
  • Najavljujem još jedan Jubilej: Ove godine naš biskup Ratko slavi Srebrni jubilej, 25.-tu obljetnicu biskupskoga ređenja. Svečana Akademija i predstavljanje knjige Sjeti me se kada u raj dođeš! bit će u katedralnoj dvorani u Mostaru u srijedu, 13. IX. u 19,00 s., a svečana sv. Misa zahvalnica u četvrtak, na Uzvišenje sv. Križa, 14. IX. u 10,00 s. u mostarskoj katedrali. Pozivam vas sve, čitavu župu, koji god možete, pođimo na ova dva slavlja našega biskupa u mostarsku katedralu. Naš biskup je zaređen za biskupa u Neumu, 14. rujna 1992. Čestitamo!
  • Tečaj priprave za kršćanski brak u Biskupijskom Centru u Stocu za sljedeći vikend. Zaručnici javljajte se!
  • CnaK: u dnu crkve još možete nabaviti posljednji br. CnaKa po 3 KM. i – Radosna Vijest po 2 KM.
  • Župni vjeronauk: Školska i vjeronaučna godina je započela, a u sljedeću nedjelju najavljujem župni vjeronauk.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.