• Sv. Mise kroz tjedan sutra u ponedjeljak u 19 s., na Malu Gospu utorak u 11 s., a u sve ostale dane u 7 s. ujutro.

 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s., a danas su 3: 8,00; 9,30 i 19,00 s.
 • Pred nama je Mala Gospa, pa je večeras, u nedjelju, druga večer trodnevnice i ujedno Prva nedjelja u mjesecu, u 18,30 s. ispovijed školske mladeži Srednjih škola i ostalih, a u 19,00 s. za sve pobožnost Gospi i sv. Misa, pjeva Djevojačka skupina „Vidoštačka kraljica“. A budući je Prva nedjelja, ispovijed i danas pola sata prije jutranjih sv. Misa u 8,00 i 9,30 sati.
 • Sutra u ponedjeljak, je treća večer trodnevnice i Uočnica Male Gospe, u 18,30 s. ispovijed za odrasle, ovo je ujedno i Gospojinska ispovijed, a u 19,00 s. pobožnost Gospi i sv. Misa, pjeva Djevojačka skupina „Angelus“. Pod ovom sv. Misom bit će blagoslov majki i očeva s malom djecom, pa neka sve majke i očevi s malom djecom dođu sutra na Misu u 19,00 s. Poslije Mise bit će svečana zavjetna procesija s upaljenim svijećama oko naše župne crkve do Gospine špilje i pred Špiljom blagoslov majki i očeva s djecom i završetak slavlja, pa vas molim dođite u što većem broju i ponesite svijeće.
 • Ministranti na Malu Gospu svi u 11,00 s. obučeni, a sastanak i izbor novog predsjednika i vodstva te primanje novih ministranata bit će po običaju u subotu po Maloj Gospi, 12. IX. u 16,00 s.
 • U utorak, 8 rujna je Mala Gospa suzaštitnica naše župe. Svečana sv. Misa samo jedna za čitavu župu bit će u 11,00 s., sv. Misu predvodi i propovijeda: Don Ivan Perić, župnik Cima i Ilića – Mostar. Misu pjeva „Veliki zbor Mladi“, a ministranti doći u 10,30 s. Poslije Mise čašćenje uz pjesmu i ugodni razgovor pod našom starom lipom. Molim odgovorne u Klubu da otvore Igralište za parkiranje.
 • Budući smo na početku školske i vjeronaučne godine na Malu Gospu zazvat ćemo Duha Svetoga, za blagoslov i sretan početak, pa molim svu djecu Os. Šk., Sr. Šk. kao i naše studente da sa svojim ravnateljima, učiteljima, nastavnicima i profesorima budu na ovoj Misi na Malu Gospu u 11,00 s. Mala Gospa je zaštitnica župa Trebinje i Ravno, a slavi se svečano u Svitavi i u Doljanima. Sv. Mise su tamo u 11,00 sati, a u Trebinju u 17,00 s., trebinjski plakat imate na oglasnoj ploči.
 • Vitraji: Braćo i sestre, danas u nedjelju, pred supatron naše župe Malu Gospu, najavljujem jedne radove u našoj župnoj crkvi. Naša župna crkva i crkveno dvorište hvala Bogu lijepo su urađeni i služe nam na ponos. U posljednje vrijeme neke župe postavljaju vitraje u svoje crkve, to su oslikani prozori s likovima kršćanskih svetaca, pa bismo i mi mogli našu crkvu lijepo ukrasiti vitrajima koji bi predstavljali svece našeg hrvatskog naroda i kršćanske svece koji se posebno slave u našim krajevima. U crkvi imamo 15 prozora i na svakom od njih bio bi po jedan svetac. Kada to uradimo onda ćemo imati prekrasnu župnu crkvu sv. Ilije Proroka u Stocu. Dumo će obavijestiti sve one koji nam mogu i žele pomoći, a i ovim putem molim sve župljane, naše iseljenike i prijatelje da se uključe koliko tko može i unaprijed zahvaljujem svima i sve uključujem u svoje molitve i sv. Mise. Uzorke vitraja možete pogledati na Portalu naše župe i na oglasnoj ploči kod crkve.
 • Javlja župnik Drežnice: 9. IX. obilježava se 22. Obljetnica genocida nad katolicima hrvatima Grabovice od Armije BiH. Sv. Misu u 11,00 s. predvodit će mons. Pero Sudar, pomoćni biskup Vrhbosanski. Župnikovu obavijest imate na oglasnoj ploči.
 • Tečaj priprave za kršćanski brak u Rotimlji za čitav Dekanat, 18.,19.i 20. IX. u 19 s. Zaručnici javljajte se!
 • Škola: Ravnateljstva iz obadvije naše škole javljaju: Nastava počinje sutra u ponedjeljak po rasporedu, prva smjena u 7,30 sati. Os. Šk. učenici VI.-VIII. r. u 7,30; I.-V. r., i svi prvašići središnje škole i Maslina u pratnji roditelja u 11,00 s., a Masline ostali učenici u 8,00 s. Obavijest imate na oglasnoj ploči.
 • Župni vjeronauk najavit ćemo u sljedeću nedjelju, dok malo krene škola.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
 • Ovih dana umrle su naše župljanke Janja Raguž s Barana i Janja Obradović iz Podosoja, za pokoj njihovih duša pomolimo se! Oče naš…