• Sv. Mise kroz tjedan: sutra u ponedjeljak na Malu Gospu u 11 s., a u sve ostale dane u 7,00 s. ujutro.

  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s., a danas su 3: 8,00; 9,30 i 19,00 s.
  • Pred nama je Mala Gospa, pa je večeras treća večer trodnevnice i Uočnica Male Gospe, u 18,30 s. ispovijed za odrasle, ovo je ujedno i Gospojinska ispovijed, a u 19,00 s. pobožnost Gospi i sv. Misa, pjevaju dječji zborovi: Modra Rijeka i Slavuji. Pod ovom sv. Misom bit će blagoslov majki i očeva s malom djecom, pa neka sve majke i očevi s malom djecom dođu u večeras na Misu u 19,00 s. Poslije Mise bit će svečana zavjetna procesija s upaljenim svijećama oko naše župne crkve do Gospine špilje i pred Špiljom blagoslov majki i očeva s djecom i završetak slavlja, pa vas molim dođite u što većem broju i ponesite svijeće.
  • Ministranti na Malu Gospu svi u 11,00 s. obučeni, a sastanak i izbor novog predsjednika i vodstva te primanje novih ministranata bit će po običaju u subotu po Maloj Gospi u 16,00 s.
  • Sutra u ponedjeljak, 8 rujna je Mala Gospa suzaštitnica naše župe. Svečana sv. Misa samo jedna za čitavu župu bit će u 11,00 s., sv. Misu predvodi: Vlč. Luka Tunjić, iz Sarajeva, gen. vik. Vrhbosanske nadbiskupije. Misu pjeva „Veliki zbor Mladi“, a ministranti doći u 10,30 s. Poslije Mise čašćenje uz pjesmu i razgovor pod našom starom lipom.
  • Budući smo na početku školske i vjeronaučne godine na Malu Gospu zazvat ćemo Duha Svetoga, za blagoslov i sretan početak, pa molim svu djecu O. Š., Sr. Š. kao i naše studente da sa svojim ravnateljima, učiteljima, nastavnicima i profesorima budu na ovoj Misi na Malu Gospu u 11,00 s. Mala Gospa je zaštitnica župa Trebinje i Ravno, a slavi se svečano u Svitavi i u Doljanima. Mise su tamo u 11,00 sati, a u Trebinju u 17,00 s.
  • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Mario Kovačević sin Franin i Slavice r. Šušnja iz Stoca, naša župa i Đurđica Kosović kći Goranova i Sunčice r. Maljceva iz Dubrovnika-Stari Grad. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu u subotu, 13. IX. 2014. u 17,00 s.
  • Tečaj priprave za kršćanski brak u Dračevu za čitav Dekanat, 19.,20.i 21. rujna u 19,00 s. Zaručnici javljajte se!
  • Škola: Ravnateljstva iz obadvije naše škole javljaju: Nastava počinje sutra u ponedjeljak po rasporedu, prva smjena u 7,30 sati. O. Š. učenici VI.-VIII. r. u 7,30; I.-V. r., i prvašići u pratnji roditelja u 12,30 s., Masline u 8,00 s. Tako da svi možete doći na Misu u 11,00 sati i prva i druga smjena, a Obavijest imate i na oglasnoj ploči.
  • Biskupovu okružnicu na početku školske i vjeronaučne godine čuli smo na kraju propovijedi, a Župni vjeronauk najavit ćemo u sljedeću nedjelju, dok malo krene škola.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.