• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.

  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s., kao i danas.
  • Radosna Vijest: stigao je Misijski list R.V. možete ga nabaviti u dnu crkve po cijeni od 2 KM.
  • Pjevači i Folklor: proba za Veliki zbor „Mladi“ u subotu u 19,00 s., a za folklor „Stolac“ u subotu u 19,30 s., a generalna proba u nedjelju u 15,00 sati i polazak autobusa za Čitluk na „Dani Berbe grožđa-Brotnjo 2014.“ u 16,00 sati od crkve.
  • Potičem još jednom: za vrijeme sv. Mise glasno i složno sudjelujmo u Misi molitvom, i pjesmom, a tko je za sv. Pričest, nemoj sjedati poslije: Evo Jaganjca Božjeg… nego odmah stani u red za sv. Pričest, da ne izlaziš nabrzinu iz klupe nepripravan za sv. Pričest.
  • Župni vjeronauk: Školska i vjeronaučna godina je sretno započela i na Malu Gospu zazvali smo Božji blagoslov na sve učenike, studente, učitelje, nastavnike i profesore, a od sljedeće nedjelje započinjemo i sa župnim vjeronaukom poslije sv. Misa u našim župnim dvoranama. Poslije propovijedi pročitan je kompletan raspored vjeronauka kroz cijelu godinu za sve uzraste i skupine djece i mladih, a sada raspored za sljedeću nedjelju. Poslije sv. Mise u 8,00 s.: 6. r. Devetogodišnje i 6. 7. i 8. r. Osmogodišnje škole, a poslije sv. Mise u 9,30 s.: 1.2.3.4. i 5. r. Devetogodišnje škole, vjeronauk u našim župnim dvoranama držat će časna i župnik. Subotama su predviđene razne probe i sastanci, predavanja i druženja, rad i rekreacija.
  • Župa Cim-Ilići: A sada jedna zamolba: Župnik župa Cima i Ilića u Mostaru don Ivan Perić zamolio je sve župnike u Hercegovini da mu sa svojim župljanima pomognu u izgradnji nove crkve, koja će biti gradu Mostaru i svima nama na ponos, pa tko se želi uključiti u ovu gradnju svojim prilogom, dvojica ministranata stat će poslije sv. Mise na vrata crkve pa koliko tko može neka ubaci u košaricu, a nama će dobri Bog uzvratiti svojim blagoslovom, unaprijed svima iskrena hvala!
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.