• Sv. Mise kroz tjedan u 18 s., osim petka, pobožnost i sv. Misa na Križevcu u 17 s., a u subotu samo pobožnost.

  • Sv. Misa u sljedeću nedjelju, 11. listopada bit će samo 1 u 11,00 sati, a danas 3 redovito.
  • Pobožnost Gospi krunica i litanije, pa sv. Misa svaku večer u 18,00 sati. Dolazimo rado na Gospine pobožnosti, a posebno potičem djecu i mlade, te naše buduće Prvopričesnike i Krizmanike. Četvrtkom umjesto krunice, klanjanje pred Presvetim, pa sv. Misa.
  • Križevac: U petak, 9. listopada u 17,00 sati obavit ćemo Gospinu pobožnost uz Križevac, krunicu i litanije, a na Križevcu poslije pobožnosti bit će sv. Misa. Već je postala tradicija u Stocu da svakoga petka u Korizmi obavljamo Križni put uz naš Križevac, a poslije Križnoga puta na Križevcu slavimo sv. Misu. Obrede Velikog Petka redovito obavljamo na Križevcu, kad procesija pođe od župne crkve pa kroz čitav grad, pjevajući Gospin plač, a na Uskrsni ponedjeljak također slavimo svečanu sv. Misu na Križevcu u 11,00 sati i to je naš „Stolački Emaus“. Isto tako smo uobičajili u Gospinim mjesecima svibnju i listopadu izići jednoga petka uz Križevac u pjesmi i molitvi krunice i litanija od postaje do postaje razmišljajući o Muci Isusovoj. Pa ćemo tako učiniti i sljedećeg petka u 17,00 sati.
  • Folklor Stolac: proba za sve folkloraše danas poslije treće sv. Mise i u petak, 9. listopada u 20,00 sati u župnoj dvorani.
  • Brinje-Lika: Stolački Dumo i naše HKUD „Stolac“ pozvani smo u Brinje-Lika, u subotu i nedjelju, 10. i 11. listopada, kao uzvratni posjet našim prijateljima iz Brinja, koji su kod nas bili za Ilindan. U subotu imamo večernji Nastup u njihovu Domu kulture, a u nedjelju Dumo predvodi u Brinju pučku sv. Misu u 11,00 sati, pod kojom pjevaju naši mladi. Mene ovdje zamjenjuje naš mladomisnik don Damir. U subotu je ovdje u župi pobožnost, samo krunica i litanije, predmole naše časne sestre u 18,00 sati, nema sv. Mise, a u nedjelju sv. Misu samo jednu u 11,00 sati ima naš don Damir. Autobus za Brinje polazi u subotu od naše župne crkve u 5,00 sati ujutro, a vraćamo se u nedjelju na osvit ponedjeljka.
  • Župni vjeronauk: Danas poslije sv. Mise u 8,00 sati župni vjeronauk imaju viši razredi osnovne škole, poslije sv. Mise u 9,30 sati niži razredi osnovne škole, a budući je prva nedjelja, poslije sv. Mise u 11,00 sati vjeronauk za sve naše mlade, srednje škole, studente i ostalu našu mladež. Vjeronauk je u župnoj dvorani. U sljedeću nedjelju nema vjeronauka jer je jedna sv. Misa u 11,00 sati. Ministranti neka dolaze na svoje Mise nedjeljom po rasporedu.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.