• Sv. Mise kroz tjedan u 18,00 s., osim subote u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.

  • Sveta Misa u sljedeću nedjelju bit će samo 1: u 11,00 s., a danas su 3 sv. Mise redovito.
  • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Robert Lubina, sin Dragin i Željke r. Raguž s Pješivca-Kula, župa Aladinići i Zora Marić, kći Zdenkova i Anele r. Proleta iz Stoca, naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu u subotu, 14. listopada o. g. u 17,00 sati.
  • Postira, otok Brač: U sljedeću subotu i nedjelju, 14. i 15. listopada 2017. uzvraćamo posjetu našim dragim prijateljima iz župe Postira na otoku Braču. Oni su lani upravo na današnju nedjelju bili kod nas u Stocu s dva autobusa na sv. Misi u 11,00 s., a poslije Mise obišli znamenitosti našega grada i župe. Tada je naše stolačko Folklorno društvo u civilnoj robi izvelo prikladan program za naše goste, pa smo se tom prigodom dogovorili da naš Folklor skupa s Dumom uzvrati posjetu našim prijateljima iz Postira, što ćemo i učiniti za sljedeći vikend. Autobus u subotu polazi od župne crkve u 9,30 sati ujutro, posjetit ćemo Split gdje nas dočekuje naša Svjetlana Goluža, a zatim na trajekt i za Postira, gdje ćemo prenoćiti, tu nas rado primaju svi župljani na čelu sa župnikom don Jurom, župnikom u miru don Tonćijem i pastoralnom djelatnicom Vilmom. U nedjelju će naše Društvo pjevati pod sv. Misom u 11,00 sati, a stolački župnik služit će sv. Misu u koncelebraciji s mjesnim svećenicima. Poslije Mise naš Folklor održat će prigodni program, zatim slijedi zajednički ručak, slobodno vrijeme i na večer povratak u Stolac. Župa Postire primila je i neke naše župljane u Domovinskom ratu kao izbjeglice, pa će ovo biti i posjet prijateljstva i zahvale, a poći će i neki naši vjernici, koji su željeli, a bili su izbjeglice u Postirama. Mene ovdje u subotu i nedjelju zamjenjuju dvojica svećenika naših domaćih sinova don Damir Pažin i don Ivan Marčić.
  • Folklor: proba danas poslije treće sv. Mise i u petak u 20,00 sati.
  • Danas nam dolazi u 12,00 sati: autobus hodočasnika iz Zagreba iz župe sv. Nikole biskupa, Stenjevac, pod vodstvom župnika vlč. Maria Bičaka i našeg đakona Bože Šutala s Dubrave. Oni će malo posjetiti naše župne znamenitosti, turističke destinacije našega grada, ručati i poslijepodne povratak u Zagreb.
  • Svaku večer listopadska pobožnost i sv. Misa u 18,00 s., a četvrtkom klanjanje Presvetom, osim u subotu kad će sv. Misa biti u 7,00 sati ujutro, a poslijepodne vjenčanje.
  • Cnak: stigao je novi broj CnaKa ima i o našoj župi, nabavite u dnu crkve po cijeni od 3 KM.
  • Župni vjeronauk: danas poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 s., a u sljedeću nedjelju nema vjeronauka.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu neka dođe poslije sv. Mise.
  • Ovih dana umrla je naša župljanka Ivana Raič s Maslina, za pokoj njezine duše pomolimo se! Oče naš…