• Sv. Mise kroz tjedan u 18,00 s., a u subotu samo pobožnost Gospi u 18,00 s. bez sv. Mise.

 • Svete Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 sati, kao i danas.
 • U sljedeću nedjelju je Misijska nedjelja: molit ćemo za Misije, a svi prilozi i lemuzina toga dana idu za naše misionare po čitavom svijetu, ponesimo svoj prilog u nedjelju za naše misionare.
 • U subotu, 18. listopada je Lučindan – Sv. Luka evanđelist, sv. Misa na Komanju Brdu i blagoslov zvona i zvonika u 11,00 s., prigoda za ispovijed prije Mise, a poslije Mise zajedničko čašćenje i druženje kod kapele.
 • U subotu na blagdan sv. Luke evanđeliste zaštitnika Cima i Ilića u Mostaru, na poziv župnika don Ivana Perića imam sv. Misu u 18,00 sati, pa će u našoj crkvi biti samo pobožnost Gospi krunica i litanije koju će predvoditi naše časne sestre s ministrantima i djecom.
 • Danas su Opći Izbori u BiH, iziđimo danas svi na Izbore i glasujmo odgovorno po svojoj savjesti.
 • Pjevači: Za sve pjevače Velikog zbora „Mladi“ i „Klapu 6“ proba u nedjelju, 19. listopada poslije sv. Mise u 11,00 sati u crkvi.
 • Folklor: U drugi ponedjeljak, 20. listopada naše HKUD „Stolac“ slavi svoju dvanaestu obljetnicu svoga djelovanja. Osnovani smo 20. listopada 2002. na prvoj folklornoj probi u 17,00 s., na koju se skupilo 120 mladića i djevojaka i taj se broj zadržao nekoliko godina, pa ćemo u sljedeću nedjelju poslije pjevačke probe malo obilježiti godišnjicu folklora. A proba folklora u petak u 20,30 sati i u nedjelju poslije pjevačke probe.
 • Stočani se spremaju u posjet Dubrovniku. Naši hercegovački odseljenici iz župa Trebinjske biskupije, nastanjeni na dubrovačkom području, na čelu s gosp. Milanom Perićem, a u dogovoru s katedralnim dubrovačkim župnikom don Stankom Lasićem, pozvali su stolačkog dumu Rajka da predvodi pučku sv. Misu u dubrovačkoj katedrali u nedjelju, 26. listopada 2014. u 10,00 sati. Uz župnika don Rajka pozvan je i stolački zbor „Mladi“ i „Klapa 6“ koji će pjevati pod sv. Misom, a stolački srednjoškolci pročitat će misna čitanja i molitvu vjernika. Poslije sv. Mise u katedrali, po želji domaćina, HKUD „Stolac“ održat će koncert, te predstaviti pjesme i igre Hrvata stolačkog kraja, pred crkvom sv. Vlaha u 11,00 sati. Poslije će organizatori pripremiti zajedničko druženje domaćina i gosta, a nakon toga slijedi posjet dubrovačkim zidinama i ostalim znamenitostima u starome gradu, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Organizatorima unaprijed zahvaljujemo, a sve ljude na dubrovačkom prostoru, koji vuku svoje korjene iz ovoga dijela Hercegovine pozivamo na ovaj bratski susret domaće i iseljene Hercegovine, s ostalim vjernicima i ljudima dobre volje, koji se žele ove nedjelje priključiti ovom susretu. Stočani planiraju te nedjelje doći autobusom na Pile u 9,00 sati, te s Pila za svojom župnom zastavom i natpisom župe, proći u pjesmi preko Straduna, pozdraviti crkvu sv. Vlaha, zatim pozdraviti dubrovačku prvostolnicu, a nakon toga u katedrali se pripremiti za sv. Misu.
 • Svaku večer listopadska pobožnost i sv. Misa u 18,00 s., a četvrtkom klanjanje Presvetom.
 • Cnak, još imate u dnu crkve najnovijeg broja CnaKa, pa nabavite po cijeni od 3 KM.
 • Župni vjeronauk: danas poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 sati, a tako i u sljedeću nedjelju.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
 • Ovih dana umrli su naši župljani, njih četvero: Pero Šutalo iz Stoca pokopan u Boljunima, Janja Marković iz Vidova Polja pokopana u Grahovištu, Kata Marić iz Mandaljene pokopana na Orlji i Rosa Raguž iz Kruševa pokopana u Kruševu, za pokoj njihovih duša, pomolimo se! Oče naš…