• Sv. Mise kroz tjedan u 18,00 sati, osim petka i subote u 17 s., a misne nakane imate na oglasnoj ploči.

  • Svete Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 sati, kao i danas.
  • U sljedeću nedjelju je Misijska nedjelja: molit ćemo za Misije, a svi prilozi i lemuzina toga dana idu za naše misionare po čitavom svijetu, ponesimo svoj prilog u nedjelju za naše misionare.
  • Folklor: proba danas poslije treće sv. Mise i u petak u 20,00 sati.
  • Svaku večer listopadska pobožnost i sv. Misa u 18,00 s., a četvrtkom klanjanje Presvetom, osim u petak i u subotu pobožnost i sv. Misa bit će u 17,00 sati, u petak uz Križevac, a u subotu u crkvi pobožnost u 17,00 sati.
  • U sljedeći petak, 14. listopada u 17,00 sati, idemo na Križevac. Po ustaljenom običaju, jedan petak u listopadu izađemo na Križevac u molitvi i pjesmi, pa neka tako bude i u sljedeći petak. Uz Križevac ćemo izmoliti krunicu i litanije uz Križni put od postaje do postaje, a na Križevcu ćemo slaviti sv. Misu. Ispod Križevca polazimo u 17,00 sati. Molim sve naše ministrante, pjevače i ostali puk Božji da se u petak okupimo pod Križevcem u 17,00 sati odakle ćemo započeti Gospinu pobožnost. Naravno, ako bude lijepo i prikladno vrijeme, a ako bude kiša, pobožnost se prebacuje u župnu crkvu u 17 s.
  • Cnak: još ima novoga broja CnaKa, pa nabavite u dnu crkve po cijeni od 3 KM.
  • Župni vjeronauk: i danas i u sljedeću nedjelju redovito poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 sati.
  • Gosti s Brača iz Postira: Danas su s nama na ovoj sv. Misi u 11,00 sati naši prijatelji i gosti s otoka Brača iz župe Postire. Oni su u Stolac došli pod vodstvom njihove pastoralne djelatnice Vilme Lazaneo, a na preporuku naše Svjetlane Goluža iz Splita rodom iz Rotimlje, ona im je preporučila ovu našu stolačku kulturno-duhovnu destinaciju. Hvala našim gostima na posjeti i ugodno se osjećajte u našemu gradu na Bregavi. Poslije sv. Mise svi ćemo se malo zadržati pred našom crkvom uz čašicu pića i razgovora, naši gosti mogu uzeti gratis po jednu knjigu o Stocu i po jednu župnu stolačku turističku Monografiju. Dok se mi budemo pred crkvom častili naše stolačko folklorno Društvo izvest će prikladan program u civilnoj robi za naše goste. Poslije gosti mogu pogledati: kip sv. Ilije… Spomenik žrtvama II. svj. rata i poraća…, Gospinu lurdsku špilju… Muzej… i Galeriju…, a onda će vas naše stolačke turističke voditeljice Ružica Marković i Maja Lopin provesti kroz naše stolačke kulturne znamenitosti: Grad Vidoški na Križevcu a poslije ručka u restoranu Sampjero posjet Radimlji. Hvala našim kulturnim djelatnicima na današnjoj usluzi na čelu s gosp. Antom Vujnovićem ravnateljem Turističke zajednice Stolac. Pozdrav još jedanput našim dragim gostima s Brača.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu neka dođe poslije sv. Mise.