• Sv. Mise kroz tjedan u 700 s. ujutro, osim petka u 1630 s. na Križevac.
  • U petak je Križni put i sv. Misa na Križevcu, počinjemo ispod Križevca u 1630 sati.
  • Tečaj za kršćanski brak u Dračevu za čitav Dekanat održat će se sljedeći vikend.
  • Prvopričesnici: Od sada svake subote u 1000 sati svi Prvopričesnici u župsku dvoranu na vjeronauk i probe, da se djeca malo vide i upoznaju, ponove gradivo i da se djeca uče ponašanju u crkvi, pokleknuti, prekrižiti se, ispovijedati se i pričešćivati i ostalo što je potrebito djeci za Prvu Pričest, a i vi roditelji učite s njima i redovito svake nedjelje na sv. Misu.
  • Hodočašće na „Susret hrvatske katoličke mladeži Sisak 2012.“ bit će ove godine 5. i 6. svibnja, subota i nedjelja. Može se javiti tko god želi od srednje škole pa dalje, idem i ja s mladima. Put košta povratna karta na dva dana 50 KM., a sve je ostalo badava – gratis. Prenoćit ćemo i biti gosti mladima u gradu Sisku župa Sv. Marije. Polazak iz Stoca, 5. svibnja, subota negdje poslije ponoća, a zajednički polazimo s ostalim župama iz Ljubuškoga u ranim jutarnjim satima. Povratak je nedjelja na ponedjeljak u noći. U autobusu ćete dobiti majice s logom i geslom „U svjetlosti hodimo“, gratis, kako bismo bili prepoznatljivi kao hercegovačka hrvatska katolička mladež na skupu mladih. Ponijeti nešto džeparca i hranu do Siska, te dokument sa slikom, osobna iskaznica ili putovnica bosansko-hercegovačka ili hrvatska. Prijem s datumom rođenja i pokazom dokumenta uz uplatu, primam odmah od danas pa do Cvjetnice 1. travnja, jer tako traže od nas organizatori. Prednost imaju oni koji se prvi jave, jer kad se popuni autobus, ne primamo više. Mladi, javljajte se odmah na vrijeme, a imate tri tjedna na raspolaganju. Za sada skupa idemo župe: Stolac, Mostar-Sv. Matej, Bijelo Polje-Potoci i Prisoje i svi gostujemo u istoj župi u Sisku. Do tamo ćemo posjetiti Krku i Sisak sa svim svojim znamenitostima, a otuda Gospino Svetište Krasno u Velebitu, glavno Svetište Gospićko-Senjske biskupije. Središnje Misno slavlje u Sisku je u 1800 sati, ispred crkve sv. Kvirina, predvodi kardinal Bozanić u zajedništvu sa svim hrvatskim biskupima i svećenicima. Očekuje se preko 50.000 mladih. Mladi javljajte se na vrijeme!
  • Predavanje za sve naše mlade od srednje škole pa nadalje, bit će u drugu subotu, 24. ožujka u 1900 sati u našoj župnoj dvorani. Predavanje će imati don Ivan Bebek, kapelan s Domanovića. Gosti večeri su naše dvije pjevačke skupine mladih: Kraljice i Angelus. Mladi, svi ste pozvani u drugu subotu na korizmeno predavanje!
  • Roditelji Prvopričesnika danas poslije sv. Mise u 930 sati, roditeljski sastanak u župnoj dvorani.
  • Krizmanici: u sljedeću nedjelju svi dođite na sv. Misu u 930 sati, a poslije sv. Mise sastanak s dumom u župnoj dvorani, ponesite katekizme i ponovite IV. gradivo – kršćanske molitve.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, naka dođe poslije sv. Mise.