• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00; 9,30 i 11,00 sati, kao i danas.
 • Folklor: proba danas poslije sv. Mise u 9,30 s., u petak u 20 s. i u nedjelju poslije 3. Mise.
 • Danas pod sv. Misom u 9,30 s. pjevao je naš Mješoviti župni zbor „Mladi“, Zbor ove godine obilježava svoju šestu (6.) obljetnicu postojanja. Zbor je osnovan i prvi put nastupio na 3. uskrsnu nedjelju, 22. IV. 2012. Sastavljen je od našega Folklora i župnih pjevačkih skupina, koje redovito pjevaju na svečanim sv. Misama za sve velike Svetkovine u našoj župi. Poslije sv. Mise u 9,30 s., u Dvorani za mlade, bit će kratko čašćenje i druženje, pa zajednička proba Folklora. Čestitamo našemu Zboru!
 • Župni vjeronauk: i danas i u sljedeću nedjelju redovito iza sv. Misa u 8,00 i 9,30 sati.
 • Krizmanici: Ispit za Krizmu sutra u ponedjeljak u 16,00 s., a danas poslije sv. Mise u 8,00 s. roditeljski sastanak za krizmanike i njihove roditelje.
 • U 2. nedjelju 29. IV. je sv. Krizma u našoj župi u 11 s., krizmat će se 12.-ero krizmanika.
 • Prvopričesnici: danas poslije sv. Mise u 9,30 s. vratite časnoj urednu Prvopričesničku robu.
 • Ministrantski skup ministranata iz svih župa Trebinjske biskupije bit će u Prenju u subotu, 21. travnja u 16,00 s. Naši ministranti neka u subotu dođu kod crkve u 15,00 s., polazak malim autima u 15,30 s. u Prenj. U Prenju program počinje u 16,00 s., druženje s našim bogoslovima, Služba Riječi, kratko klanjanje i na kraju zajedničko druženje i blagovanje. Neka ministranti ponesu malo grickalica i vode, a Dume priređuju domjenak. Povratak pred večer. Ministranti koji se još nisu prijavili, a žele poći, neka se jave danas poslije sv. Misa.
 • Okružnica Biskupskog Ordinarijata iz Mostara: Molitva krunice za duhovnu obnovu katolika u krajevnoj Crkvi u BiH. Naši su biskupi odredili da se svi skupa u vremenu od svetkovine Blagovijesti do svršetka mjeseca svibnja povežemo u moljenju Gospine krunice na zajedničku nakanu: duhovna obnova katolika u krajevnoj Crkvi u BiH. Molimo na ovu nakanu odmah po svojim obiteljima, a zajednički ćemo moliti u Gospinu mjesecu svibnju za vrijeme svibanjskih pobožnosti.
 • CnaK: imate još novoga broja po 3 KM. i Radosna Vijest po 2 KM.
 • Javlja Ravnateljstvo Osnovne škole Stolac: Upis učenika u prvi razred bit će u ponedjeljak od slova A do slova M i u utorak od slova N do slova Ž od 11 do 14 s. Obavijest na oglasnoj ploči.
 • Hodočašće u Vepric: Kad smo išli u Zagreb na Stepinčev grob obećao je Dumo da ćemo u svibnju hodočastiti u Gospino Svetište Vepric kod Makarske. Obećano-izvršeno! U prvu subotu u svibnju, 5. svibnja za 20 dana hodočastimo u Vepric gdje ćemo jedno poslijepodne provesti u Svetištu. Polazak autobusima iz Stoca u 10 s., pa na Bijaču autocestom, odmorište Rašćane Gornje, dolazak u Vepric od 12,30 do 13,00 s.: Križni put, Zatim osobne pobožnosti, zavjeti, molitve, paljenje svijeća, nabavka suvenira, Pokorničko bogoslužje predvodi i propovijeda uz tumačenje Svetišta don Alojzije, svećenik iz Svetišta, prigoda za ispovijed ispovijeda Dumo i 2 svećenika iz Svetišta don Alojzije i don Mijo, časna Alojzija predmoli zajedničku krunicu, Sv. Misa, poći će naši pjevači i ministranti, ponesite uza se hranu i piće pa ćemo poslije Mise zajednički blagovati u blagovaonici Svetišta. Polazak iz Svetišta, Posjet Makarskoj: katedrala, pa kava na rivi, polazak iz Makarske obalom, posjet Pločama novoj crkvi na obali i povratak preko Metkovića i Doljani u Stolac do 21,00 s. Put košta 20 KM. upise i uplate primamo odmah od danas, pripremite putovnice BiH, HR. ili O.I. hrvatsku. Ovo će biti jedna lijepa svibanjska subota za odmor i duše i tijela. Potičem, javljajte se…!
 • Ovih dana umrla je Marija Papac iz Dubrovnika, pokopana na Pušištima, za pokoj njezine duše pomočimo se! Oče naš…