• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 sati.
  • Cnak: U dnu crkve možete nabaviti najnoviji broj Cnaka po cijeni od 3 KM.
  • Potpuni oprost. Sveta Crkva omogućuje vjernicima Potpuni oprost, koji je primjenjiv i za pokojne, uz uobičajene uvjete potpuna kajanja, ispovijedi, pričesti, Vjerovanja ili Očenaša na nakanu Svetog Oca, kroz Godinu vjere. U našim Svetištima i katedralama Potpuni oprost moći će se dobiti tijekom cijele Godine vjere, a u svim ostalim crkvama tako i u našoj župnoj crkvi u Stocu moći će se dobiti Potpuni oprost za svetkovine: Božić, Uskrs, Tijelovo, Presveto Trojstvo, Krist Kralj, Duhovi, Velika Gospa, Petrovdan…Budući su u to vrijeme i ispovijedi u župi, pogotovo za Božić, Uskrs i Gospojinu, a u ovoj Godini vjere imat ćemo i Misije u našoj župi, pa ćemo na vrijeme najaviti svim vjernicima, kako bismo mogli dobiti Potpuni oprost za sebe i za svoje pokojne.
  • Održana Skupština ukopnika Groblja Vidovo Polje. Skupština je donijela odluku, na sastanku u nedjelju 28. listopada 2012. poslije druge sv. Mise, da svi ukopnici Groblja Vidovo Polje do Uskrsa uplate po150 KM. Uplatu izvršiti u tajništvu ili preko banke za daljnje radove na kapeli i mrtvačnici u Groblju, plus redovita godišnja članarina.
  • Jedna obavijest: – Svi Krizmanici osmog razreda koje će se dogodine krizmati neka dođu u sljedeću nedjelju na sv. Misu u 9,30 s., a poslije Mise sastanak u župnoj dvorani, gdje će biti upis osmaša u knjigu krizmanika, nabavka katekizama za krizmu, dogovor i zadavanje gradiva za učenje, neka dođu i krizmanici s Rivina i Ćemalovine koji idu u školu u Crniće, kako bi se svi osmaši zajednički skupili na početku i dogovorili se s Dumom za sv. Krizmu.
    Prvopričesnici– treći razred, dobit će ovih dana od časne sestre dvoliste što trebaju oni naučiti za Prvu Pričest, pa neka i Prvopričesnici pomalo uče i pripremaju se za sv. Pričest, a u sljedeću nedjelju neka na sv. Misu u 9,30 s. dođu i Prvopričesnici s Rivina i Ćemalovine koji idu u školu u Crniće na dogovor s časnom sestrom Alojzijom. Svi najprije trebaju dobro naučiti gradivo pa onda ostale pripreme. Roditelji i vi učite s djecom i ispitivajte ih, pa će nam svima biti lakše.
  • Dekanatska rekolekcija, u srijedu smo svi svećenici Stolačkog, Trebinjskog i Čapljinskog dekanata na svećeničkoj duhovnoj obnovi u Nevesinju, povodom Godine vjere.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
  • Ovih dana umrli su naši župljani Jozo Lukić i Mijo Vidić, pokopani u Vidovu Polju, za pokoj njihovih duša, pomolimo se! Oče naš…