• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.

 • Svete Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00; 9,30 i 11,00 sati, kao i danas.
 • Krštenje u 11,00 s.: Ivan Šutalo, Stolac, rođ. u Mostaru, 2. XI. 2013., prvo dijete rod. Ivica Šutalo i Željka r. Papak, kum: Damir Goluža. Čestitamo!
 • Sv. Cecilija: U drugi petak, 22. XI. je Sv. Cecilija zaštitnica crkvenih pjevača, pa ćemo je i mi proslaviti u nedjelju po Sv. Ceciliji pod sv. Misama s našim pjevačima. Svaki će zbor pjevati svoju Misu, koju inače pjeva nedjeljom, a na kraju Mise otpjevati još po jednu pjesmu. Poslije Mise u župnoj dvorani prigodno čašćenje uz zajedničko druženje.
 • Kraljice u 11,00 s.: Sutra, 11. XI. naše „Kraljice“ obilježavaju 17. obljetnicu svoga postojanja i pjevanja. Želimo uspjeh i Božji blagoslov u pjevanju na slavu Božju. Čestitamo!
 • U dnu crkve imate još najnovijeg br. Cnaka pa nabavite po cijeni od 3 KM., i Radosne Vijesti po 2 KM.
 • Jedna obavijest: Svi Krizmanici osmog razreda koji će se dogodine krizmati neka dođu u sljedeću nedjelju na sv. Misu u 9,30 s., a poslije Mise sastanak u župnoj dvorani, gdje će biti upis osmaša u knjigu krizmanika, nabavka katekizama za krizmu, dogovor i zadavanje gradiva za učenje, neka dođu i krizmanici s Rivina i Ćemalovine koji idu u školu u Crniće, kako bi se svi osmaši zajednički skupili na početku i dogovorili se s Dumom za sv. Krizmu.

  Prvopričesnici – četvrti razred, dobit će ovih dana od časne sestre dvoliste što trebaju oni naučiti za Prvu Pričest, pa neka i Prvopričesnici pomalo uče i pripremaju se za sv. Pričest, a u sljedeću nedjelju neka na sv. Misu u 9,30 s. dođu i Prvopričesnici s Rivina i Ćemalovine koji idu u školu u Crniće na dogovor sa časnom sestrom Alojzijom. Svi najprije trebaju dobro naučiti gradivo pa onda ostale pripreme. Roditelji i vi učite s djecom i ispitivajte ih, pa će nam svima biti lakše.

 • Stočani na susretu VIS-ova u Mostaru: U prošli utorak, stolački dumo, „Klapa 6“, s. Alojzija, te sviračica Emma sudjelovali smo na Tropletovom susretu VIS-ova u Mostaru. U crkvi sv. Petra i Pavla služena je u 18,00 s. sv. Misa, a poslije Mise priređen je koncert u župnoj dvorani. Deset klapa i zborova predstavilo je, s po dvije pjesme, deset hercegovačkih župa. Naša nas je „Klapa 6“ iz Stoca lijepo predstavila s dvije pjesme: „O dođite s hvalama“ i „Kao košuta“, pobrali su simpatije čitave publike, te ovacije i burni pljesak više puta, svega okupljenog puka. Poslije je slijedio domjenak u karitasovoj dvorani „Svete Obitelji“ u Mostaru. Bilo je lijepo i svečano. Bogu hvala.
 • Kisongo-Afrika: U Africi u misiji Kisongo ispod planine Kilimanđaro nalaze se dvojica naših misionara don Velimir Tomić i don Bernard Marijanović. Na području njihove misije živi oko 35.000 stanovnika, koji bi rado prihvatili Katoličku vjeru uz dobru pripravu, ali nemaju ih gdje pripremati jer nemaju crkve. U našim biskupijama pokrenula se akcija po svim župama prikupljanja novčanih sredstava za crkvu u Kisongu. Sada će dvojica naših ministranata stati na vrata crkve s košaricama, pa koliko tko može neka stavi, a dobri Bog će sigurno svima obilato uzvratiti, jer činimo dobro djelo. Unaprijed hvala svima!
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu neka dođe poslije sv. Mise.
 • A sada ćemo izmoliti Molitvu za duhovna zvanja.