• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.

  • Svete Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s., kao i danas.
  • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Ivan Raguž, sin Josipov i Cecilije r. Bošković iz Kruševa naša župa i Lucija Ilić, kći Stjepanova i Mare r. Bezer s Teskere, župa Humac. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno na Humcu u petak, 17. studenoga o. g. u 15,00 sati.
  • Kraljice u 11,00 s.: Prošli tjedan,11. XI. naše su „Kraljice“ obilježile 21. obljetnicu svoga postojanja i pjevanja, a danas slave svečano pod sv. Misom u 11,00 sati. Kraljicama želimo dobar uspjeh i Božji blagoslov u pjevanju. Čestitamo!
  • CnaK: U dnu crkve imate novi broj Cnaka, pa nabavite po cijeni od 3 KM.
  • Stolac-Vukovaru: U petak, 17. studenoga u 19,00 sati na Centru našega grada kod Spomenika Hrvatskim braniteljima upriličit će se prigodni program paljenje svijeća i molitva za poginule Vukovarce pod motom: Stolac – Vukovaru. Pozivate se svi koji možete da u petak u 19,00 sati dođete na Centar iskazati počast žrtvama Vukovara u Domovinskom ratu.
  • Župni vjeronauk: Danas je redoviti župni vjeronauk poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 sati u dvorani, a poslije sv. Mise u 8,00 sati, uz ostale vjeroučenike, neka u dvoranu dođu i svi budući Krizmanici, odnosno deveti razred, te Krizmanici s Rivina i Ćemalovine, koji idu u Osnovnu školu u Crniće, bit će upis Krizmanika u Prozivnik, a poslije sv. Mise u 9,30 sati neka uz ostale vjeroučenike ostanu budući Prvopričesnici, odnosno četvrti razred, te Prvopričesnici s Rivina i Ćemalovine, koji idu u Osnovnu školu u Crniće, bit će upis Prvopričesnika u Prozivnik. Vjeronauk je i u sljedeću nedjelju po rasporedu.
  • Mladi: Glavno tajništvo Biskupske sinode otvorilo je web stranicu za pripravu XV. redovne opće skupštine koja će se održati u listopadu 2018. godine u Vatikanu, o temi „Mladi, vjera i razlučivanje zvanja“. Mrežna stranica je dostupna preko linka na našoj župnoj stranici. Mrežna stranica omogućuje promicanje većeg sudjelovanja svih mladih u svijetu i to ne samo primitkom informacija o tom događaju, nego i surađujući i sudjelujući na putu priprave. Web stranica uključuje online upitnik na više jezika (talijanskom, engleskom, francuskom, španjolskom i portugalskom), upravljen izravno mladima, koji će moći poslati svoje odgovore do 30. studenog ove godine. Mladi, uključite se!
  • Dekanatski sastanak: U srijedu, 15. studenoga u Biskupijskom Centru u Stocu održat će se Dekanatski sastanak svećenika dvaju dekanata Trebinjske biskupije, Stolačkog i Trebinjskog, s početkom u 10,00 sati.
  • Današnje krštenje u 11,00 s.: Rita Kutnjak, Dubrovnik, rođ. u Dubrovniku, 13. IX. 2017., 4. dijete roditelja Dubravko Kutnjak i Slavica r. Marić, kuma: Ivana Marić. Čestitamo!
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu neka dođe poslije sv. Mise.