• Sv. Mise kroz tjedan u 7 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
 • Svete Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00; 9,30 i 11,00 sati, kao i danas.
 • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Josip Raič sin Dragin i Ivane r. Perić s Borojevića, naša župa i Monika Grgić kći Tomislavova i Ljilje r. Raič iz Metkovića župa sv. Nikole nadb. Splitsko-makarska. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Novim Selima u subotu, 12. XI. 2016.
 • Zatvaranje Godine Božjega milosrđa: Od našeg Biskupskog Ordinarijata iz Mostara ovih dana dobili smo Okružnicu za slavlje zatvaranja izvanredne svete Godine Božjega milosrđa. Papa Franjo zatvorit će Godinu milosrđa, 20. studenoga 2016. na svetkovinu Krista Kralja zatvaranjem svetih vrata na bazilici sv. Petra u Vatikanu, a u sljedeću nedjelju, 13. studenoga Jubilej će biti zatvoren u našim jubilejskim crkvama, katedralama, svetištima i župama. Pa će tako i u našoj župi u sljedeću nedjelju pod sve tri sv. Mise, na svečan način kako je Crkva propisala, biti zatvorena izvanredna sveta Godina Božjega milosrđa. Središnje Euharistijsko slavlje zatvaranja Jubileja u hercegovačkim biskupijama, u nedjelju 13. studenoga u 18,00 sati, u mostarskoj katedrali, predvodit će naš mjesni biskup mons. Ratko Perić
 • Jedna obavijest:
  • Svi Krizmanici osmog razreda koji će se dogodine krizmati neka dođu u sljedeću nedjelju na sv. Misu u 8,00 s., a poslije Mise sastanak u župnoj dvorani, gdje će biti upis osmaša u knjigu krizmanika, nabavka katekizama za krizmu, dogovor i zadavanje gradiva za učenje, neka dođu i krizmanici s Rivina i Ćemalovine koji idu u školu u Crniće, kako bi se svi osmaši zajednički skupili na početku i dogovorili se s Dumom za sv. Krizmu.
  • Prvopričesnici – četvrti razred, dobit će ovih dana od časne sestre dvoliste što trebaju oni naučiti za Prvu Pričest, pa neka i Prvopričesnici pomalo uče i pripremaju se za sv. Pričest, a u sljedeću nedjelju neka na sv. Misu u 9,30 s. dođu svi Prvopričesnici i oni s Rivina i Ćemalovine koji idu u školu u Crniće na dogovor sa časnom sestrom Alojzijom. Svi najprije trebaju dobro naučiti gradivo pa onda ostale pripreme. Roditelji i vi učite s djecom i ispitivajte ih, pa će nam svima biti lakše.
 • Župni vjeronauk: Danas i u sljedeću nedjelju župni vjeronauk poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 sati za učenike Osnovne škole. Ministranti, njih 50, neka dolaze na svoje Mise po rasporedu.
 • Folklor: probe su danas poslije treće sv. Mise i u petak u 20,00 sati.
 • Misije u Kigaliu, Ruanda-Afrika: Naši nas biskupi potiču da pomognemo izgradnju crkve Marije Pomoćnice u glavnom gradu Ruande-Kigaliu, gdje djeluju i naši hrvatski misionari. Sada će dvojica naših ministranata stati na vrata crkve s košaricama, pa koliko tko može neka stavi, a dobri Bog će svima obilato uzvratiti, jer činimo dobro djelo. Unaprijed hvala svima!
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.