• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane na oglasnoj ploči.

  • Svete Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00; 9,30 i 11,00 sati, kao i danas.
  • Cnak: Stigla je nova CnaK ima i o našoj župi, pa nabavite po cijeni od 3 KM.
  • Jedna obavijest:Svi Krizmanici osmog razreda koji će se dogodine krizmati neka dođu u sljedeću nedjelju na sv. Misu u 8,00 s., a poslije Mise sastanak u župnoj dvorani, gdje će biti upis osmaša u knjigu krizmanika, nabavka katekizama za krizmu, dogovor i zadavanje gradiva za učenje, neka dođu i krizmanici s Rivina i Ćemalovine koji idu u školu u Crniće, kako bi se svi osmaši zajednički skupili na početku i dogovorili se s Dumom za sv. Krizmu.

    Prvopričesnici – četvrti razred, dobit će ovih dana od časne sestre dvoliste što trebaju oni naučiti za Prvu Pričest, pa neka i Prvopričesnici pomalo uče i pripremaju se za sv. Pričest, a u sljedeću nedjelju neka na sv. Misu u 9,30 s. dođu svi Prvopričesnici i oni s Rivina i Ćemalovine koji idu u školu u Crniće na dogovor sa časnom sestrom Alojzijom. Svi najprije trebaju dobro naučiti gradivo pa onda ostale pripreme. Roditelji i vi učite s djecom i ispitivajte ih, pa će nam svima biti lakše.

  • Župni vjeronauk: Danas i u sljedeću nedjelju župni vjeronauk poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 sati za učenike Osnovne škole. Ministranti, njih 58, neka dolaze na svoje Mise po rasporedu.
  • Misija Njoko i Nawinda, Zambija-Afrika: U Africi u misiji Njoko i Nawinda djeluje naš hrvatski misionar don Boris Dabo. On moli za pomoć svojim siromašnim vjernicima. Prvo: Djeca koja u okviru škole stanuju u primitivnim kućicama, moraju za vikend pješačiti do svojih kuća po 40 km., jer Misija nema za njih hrane, a samo im treba grumen pure i malo prostora na podu kako bi mogli prostrijeti svoje ležaljke. Za školovanje jednog djeteta potrebno je godišnje 50 KM. Drugo: Misionar moli za pomoć kako bi se po selima mogle sagraditi male jednostavne crkvice. Treće: Kiša je u Zambiji veliko blago, a ove je godine zakazala, zato se očekuje i velika glad. U našim biskupijama pokrenula se akcija po svim župama prikupljanja novčanih sredstava za Crkvu u Zambiji. Sada će dvojica naših ministranata stati na vrata crkve s košaricama, pa koliko tko može neka stavi, a dobri Bog će sigurno svima obilato uzvratiti, jer činimo dobro djelo. Unaprijed hvala svima!
  • Izbori za Hrvatski sabor: Autobusi danas voze za Mostar s Trga sv. Ilije u 12,00 i 15,00 s.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
  • Ovih dana umrli su naši župljani: Joza Raguž iz Dubrovnika i Željko Papac iz Stoca, za pokoj njihovih duša pomolimo se! Oče naš…