• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane na oglasnoj ploči.
 • Svete Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00; 9,30 i 11,00 sati, kao i danas.
 • Cnak: Stigla je nova CnaK ima i o našoj župi, nabavite po cijeni od 3 KM i Radosna Vijest po 2 KM.
 • Sv. Cecilija: U drugu subotu, 22. XI. je Sv. Cecilija zaštitnica crkvenih pjevača, pa ćemo je i mi proslaviti u sljedeću nedjelju pred Sv. Ceciliju pod sv. Misama s našim pjevačima (u župi ima 8 zborova s Folklorima). Svaki će zbor pjevati svoju Misu, koju inače pjeva nedjeljom, a na kraju Mise otpjevati još po jednu pjesmu. Poslije Mise u župnoj dvorani prigodno čašćenje uz zajedničko druženje.
 • Jedna obavijest: Svi Krizmanici osmog razreda koji će se dogodine krizmati neka dođu u sljedeću nedjelju na sv. Misu u 8,00 s., a poslije Mise sastanak u župnoj dvorani, gdje će biti upis osmaša u knjigu krizmanika, nabavka katekizama za krizmu, dogovor i zadavanje gradiva za učenje, neka dođu i krizmanici s Rivina i Ćemalovine koji idu u školu u Crniće, kako bi se svi osmaši zajednički skupili na početku i dogovorili se s Dumom za sv. Krizmu.
  Prvopričesnici – četvrti razred, dobit će ovih dana od časne sestre dvoliste što trebaju oni naučiti za Prvu Pričest, pa neka i Prvopričesnici pomalo uče i pripremaju se za sv. Pričest, a u sljedeću nedjelju neka na sv. Misu u 9,30 s. dođu svi Prvopričesnici i oni s Rivina i Ćemalovine koji idu u školu u Crniće na dogovor s časnom sestrom Alojzijom. Svi najprije trebaju dobro naučiti gradivo, pa onda ostale pripreme. Roditelji i vi učite s djecom i ispitivajte ih, pa će nam svima biti lakše.

 • Župni vjeronauk: Danas i u sljedeću nedjelju župni vjeronauk poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 sati za učenike Osnovne škole. Ministranti, njih 65, neka dolaze na svoje Mise po rasporedu.
 • Pjevači: velikog zbora „Mladi“ proba danas i u nedjelju poslije sv. Mise u 11,00 sati.
 • Folklor: probe petkom u 20,30 s. i nedjeljama u sastavu zbora „Mladi“ poslije Mise u 11 s.
 • Kambala-Afrika: U Africi u misiji Kambala živi jedno specifično afričko pleme masaji koji su uglavnom stočari, među njima trenutno ima 100-tinjak katolika, a na pripravi za krštenje čitavog plemena rade sada katolički misionari, ali nemaju crkve, hrane, vode…, potrebni su naše pomoći. U našim biskupijama pokrenula se akcija po svim župama prikupljanja novčanih sredstava za Crkvu u Kambali. Sada će dvojica naših ministranata stati na vrata crkve s košaricama, pa koliko tko može neka stavi, a dobri Bog će sigurno svima obilato uzvratiti, jer činimo dobro djelo. Unaprijed hvala svima!
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.