• Sv. mise kroz tjedan u 700 sati ujutro, osim petka u 1630 sati na Križevacu, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
 • U ovom tjednu su: Prvi petak, Prva subota i Prva nedjelja, ispovijedam pola sata prije sv. Misa, a umjesto u petak ispovijed je u četvrtak u 630 ujutro, a u petak se samo pričestite na Križevcu.
 • U petak je Križni put i sv. Misa na Križevcu, a počinjemo ispod Križevca u 1630 sati. Odazovimo se!
 • U subotu, 2. IV. u 1000 sati u mostarskoj katedrali bit će biskupsko ređenje don Tome Vukšića.
 • Napominjem na vrijeme: Sv. Jure ove godine pada na Veliku Subotu, pa kako tada nema sv. Mise, prenosi se na Uskrsni utorak, 26. IV. s istim terminima sv. Misa: Ćore u 1100 sati i Gornja Duboka u 1300 sati. Pješivac-Novo Groblje, Pva nedjelja u svibnju, ove godine pada na Mali Uskrs kad je kod nas uobičajeno Prva Sv. Pričest i na Domanovićima Krizma, zato će misa na Pješivcu biti te nedjelju u 900 sati, a Prva Pričest u Stocu u 1100 sati. Tijelovo, Krizma u Stocu u 1800 sati.
 • Tečaj za kršćanski brak u Čeljevu za čitav Dekanat održat će se za sljedeći vikend.
 • Dvije napomene: Prvo: molim vas sve, a posebno djecu, pazite na žvake, nalazimo ih posvuda, žvake stavljajte u kante za smeće i upozorite jedni druge; i drugo: djeca neka ne idu na kor, kor je samo za pjevače i tako smo napisali na ulazu na kor i za Folklor, koji su isto pjevači, a djeca i ostali mladi u crkvu i pred oltar, jer čim se ti sakrivaš i ne vidiš oltar, ne pratiš ni misu.
 • Prvopričesnici: Od sada svake subote od 1000 do 1200 sati svi Prvopričesnici u župsku dvoranu na vjeronauk i probe, da se djeca malo vide i upoznaju, ponove gradivo i da se djeca uče ponašanju u crkvi, pokleknuti, prekrižiti se, ispovijedati se i pričešćivati i ostalo što je potrebito djeci za Prvu Pričest, a i vi roditelji učite s njima i redovito svake nedjelje na sv. Misu. Samo u sljedeću subotu neće biti vjeronauka iznimno radi biskupskog ređenja u Mostaru u katedrali.
 • Hodočašće mladih u Zagreb na susret s Papom 4. i 5. lipnja najavljujem na vrijeme. Polazimo rano u subotu, 4. VI. a vraćamo se u nedjelju na ponedjeljak, 5. VI. Imamo s Papom dva susreta jedan u subotu na Trgu Bana Jelačića – samo mladi, a drugi u nedjelju na Hipodromu s ostalim pukom. Gostujemo u župi Sv. Male Terezije u Zagrebu, u koju smo i prije išli s našom Modrom Rijekom. Tamo imamo prenoćište i hranu. Put košta, dva dana, povratna karta 50 KM. Treba imati dokument sa slikom CIPS-ova Osobna iskaznica, ili putovnica HR ili BiH. Mladi javljajte se na vrijeme, uz upis odmah ide uplata i pokazati dokument.
 • Roditelji Prvopričesnika: danas poslije sv. Mise u 930 sati, roditeljski sastanak u župnoj dvorani.
 • Krizmanici: u sljedeću nedjelju svi dođite na sv. Misu u 930 sati, a poslije sv. Mise sastanak s dumom u župnoj dvorani, ponesite katekizme i ponovite IV. gradivo – kršćanske molitve.
 • Jučer smo imali duhovnu obnovu mladih u župi u kojoj je sudjelovalo 100 mladića i djevojaka. Duhovnu obnovu su predvodile časne sestre Milosrdnice od 1700 do 2000 sati. Većina se mladih ispovijedila i sve je zvaršilo u crkvi sa klanjanjem i sv. Misom, a poslije druženje svih mladih u dvorani za mlade. Svi smo zadovoljni. Bogu hvala!
 • Ovih dana umro je naš župljanin Nikola Hrstić iz Stoca, za pokoj njegove duše, pomolimo se. Oče naš