• Sv. Mise kroz tjedan u 18,30 s., osim sutra u ponedjeljak u 18,00 s. i u subotu u 8,00 s. ujutro

 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su samo 2 u crkvi: 8,00 i 9,30 sati, a treća sv. Misa na Pješivcu – Novo Groblje u 11,00 sati, a danas samo jedna sv. Misa u 11,00 sati.
 • A sada jedna važna napomena: sutra u ponedjeljak, 30. travnja je Dan našeg blagopokojnog Marka Milanovića, spomen njegove mučeničke smrti u planini na Morinama 1859. kad je imao svega 20-ak godina. Sv. Misa u 18,00 s. predvodi don Mile Vidić, prenjski župnik, inače Marko se krstio u Prenju tadašnjoj njegovoj rodnoj župi i ovo je 7. obljetnica koju obilježavamo na ovakav način. Sve vas pozivam na ovu sv. Misu, našu školsku djecu i mlade kojima je Marko uzor, vas starije i čitavu župu da se sutra okupimo u 18,00 s. i molimo za našega Marka da ga Bog uzvisi na čast oltara. Pod sv. Misom pjeva: Modra rijeka. Svi ministranti doći do 17,30 s. i obučeni u ministrantsko čekati sv. Misu.
 • U utorak, 1. svibnja je sv. Josip Radnik, zaštitnik Poplata: Radića, Marića i Krešića, sv. Misa na Poplatu te blagoslov novosagrađene kapele i postavljenog zvona u 9,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed pola sata prije sv. Mise.
 • U utorak, 1. svibnja je sv. Josip Radnik, zaštitnik župe Domanovići, sv. Misa u 11,00 sati.
 • U sljedeću nedjelju, 6. svibnja, Prva nedjelja u svibnju, je godišnja sv. Misa na Pješivcu-Novo Groblje, sv. Misa u 11,00 sati, a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • U ovom tjednu su Prvi petak, Prva subota i Prva nedjelja: ispovijedam pola sata prije sv. Misa, a u nedjelju ispovijedam sat vremena prije rane Mise u 8,00 sati i pola sata prije Mise u 9,30 sati, a treća Misa je na Pješivcu. Naglašavam Prvu subotu i ispovijed za naše ovogodišnje Prvopričesnike i obavljanje pet Prvih subota na čast Gospi.
 • Mjesec svibanj je Gospin mjesec. Svaku večer u crkvi svibanjska pobožnost, krunica, litanije i sv. Misa u 18,30 sati, a četvrtkom klanjanje i Misa isto u 18,30 sati. Svaku večer predmole sva djeca Osnovne škole. U subotu će sv. Misa biti u 8,00 s. ujutro, a sv. ispovijed u 7,00 s., radi Hodočašća u Vepric, pa neka Prvopričesnici dođu u subotu u 7,00 s. ujutro na ispovijed.
 • Folklor: naše HKUD „Stolac“ pozvano je večeras na „Večer folklora“ na Domanoviće u 19,00 s. povodom Patrona župe, generalna proba za sve folkloraše danas u 17,30 s., polazak na Domanoviće u 18,15 s. i u petak proba u 20,00 sati.
 • Župni vjeronauk: po ustaljenom rasporedu.
 • Opet oskvrnuće na našem Križevcu: Ovih dana, za sada, nepoznati počinitelji ispisali su uvrjedljive poruke na križu i oltaru na stolačkom Križevcu. Sve je prijavljeno nadležnim institucijama, koje će, nadamo se, konačno odraditi svoj posao. Izvjestili smo i B .O. u Mostaru. Ovakve čine, uvjereni smo, nitko dobronamjeran ne podržava u našemu gradu.
 • Hodočašće u Hrasno Kraljici Mira u 2. nedjelju, 13. svibnja, o čemu ćemo više u sljedeću nedjelju.
 • Hodočašće u Gospino Svetište Vepric kod Makarske: hodočastimo u sljedeću subotu, 5. svibnja, autobusom od 65 mjesta, sve popunjeno, polazak iz Stoca od župne crkve u 10,00 s., dođite 15 minuta prije. Ponesite dokumente, hranu i piće pa ćemo u Svetištu zajednički blagovati što tko ponese u velikoj blagovaonici. U Svetištu program: Križni put, Pokorničko bogoslužje, sv. ispovijed, ispovijedaju uz Dumu i 2 svećenika iz Svetišta, Gospina krunica, osobna molitva, zavjeti, nabavka suvenira, sv. Misa, blagovanje, posjet Makarskoj, posjet crkvi u Pločama i na večer povratak u Stolac, o ostalim pojedinostima, čitajte na portalu naše župe, na kome imate i sve ove župne oglase.
 • Danas radi sv. Krizme Župni ured ne radi, pa svoje uredske poslove možete obaviti ovih dana…