• Sv. mise kroz tjedan u 700 sati ujutro, osim u petak na Gospu Lurdsku misa u 1730 sati.
  • Ovih dana čuli ste iz medija da je Sv. Otac imenovao našeg svećenika dr. don Tomu Vukšića vojnim biskupom-ordinarijem sa sjedištem u Sarajevu. Biskupsko ređenje bit će u Mostaru u katedrali 2. IV. ove godine, preporučam ga u molitve.
  • U četvrtak 10. veljače je blagdan blaženog kardinala Alojzija Stepinca, duhovnog velikana našega hrvatskog naroda, sv. Misa u 7 sati ujutro.
  • U petak, 11. veljače je Gospa Lurdska, koja se 1858. u Francuskoj u Lurdu ukazala Sv. Bernardici. To je Svjetski Dan bolesnika, a Gospa Lurdska je i zaštitnica čitavog medicinskog osoblja. Kako sada imamo Lurdsku špilju u krugu naše župne crkve napravljenu povodom 150.-te obljetnice ukazanja u Lurdu: pobožnost Gospi – krunica i sv. Misa u crkvi, poslije sv. Mise procesija s pjevanjem Gospinih litanija iz crkve do Lurdske špilje, te pjevanje Lurdske pjesme s upaljenim svijećama pred špiljom i svečani blagoslov – ponesite svijeće, pobožnost počinje u petak u 1730 sati. Pozivam vas sve! Misu pjevaju Dječiji Zborovi: Slavuji i Modra Rijeka, a proba za Dječije zborove u četvrtak u 1730 sati.
  • U subotu, 12. veljače u 700 sati ujutro, sv. Misa za mlade i obitelji iz naše župe.
  • Danas u nedjelju po Sv. Vlahi – Blažu, običaj je grličati se, blagoslov grla s blagoslovljenom svijećama, koje smo blagoslovili na Svijećnicu, ali kako je danas Prva nedjelja – ispovijed, pa primanje stranaka, pa da ne bismo oduljili, obavit ćemo na kraju svih misa, svečano zajedničko grličanje uz zaziv: „Po zagovoru Sv. Vlahe biskupa i mučenika, od bolesti grla i svakog drugog zla, oslobodio vas Svemogući Bog, Otac i Sin i Duh Sveti. Amen“!