• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 ujutro, osim u srijedu – Pepelnica u 17,30 s. i petak Križni put i sv. Misa na Križevcu u 16,30 s.

 • Sv. Misa u sljedeću nedjelju je samo 1 u 11,00 sati, objasnit ću poslije zašto, a danas su 3 sv. Mise.
 • Jedna obavijest: U sljedeću nedjelju 1. Korizmena imat ćemo našega biskupa u gostima, pa će biti samo 1 sv. Misa u 11,00 s. za čitavu župu, koju će predvoditi o. biskup Ratko. Prošlih godina lijepo je uspjelo s bračnim parovima, dosta vas se odazvalo, što je znak da je bilo pogođeno, pa ćemo tako organizirati i ove godine. Pa neka u nedjelju, uz ostali puk Božji, dođu i svi bračni parovi iz župe, nije važno koliko ste godina u braku, najprije dođite na sv. Misu u 11,00 s., a onda poslije Mise o. biskup održat će upravo za vas predavanje ovdje u crkvi, a poslije predavanja navratit ćemo svi malo po običaju u našu župnu dvoranu s našim biskupom na zajedničko druženje, prigodno čašćenje i ugodan razgovor. Dakle pozivam vas sve, čitavu župu, dođite na sv. Misu u nedjelju u 11,00 s., a poslije sv. Mise predavanje samo za bračne parove, a ostali su poslije Mise slobodni. Mješoviti zbor „Mladi“ na kor u 10,45 s., a ministranti obučeni u 10,30 sati.
 • U srijedu, 14. veljače je Čista Srijeda – Pepelnica – početak Korizme: taj dan je strogi post i nemrs, jesti dva puta po malo i jednom do sitosti, taj dan je i blagoslov pepela i pepeljanje, a pepeo je od maslinovih grančica koje su blagoslovljene na Cvjetnicu. I ove godine stavljamo večernju sv. Misu u 17,30s. da vas može što više doći i pod tom Misom bit će uobičajeno pepeljanje, tako da onda u nedjelju po Pepelnici nećemo imati pepeljanje poslije sv. Misa. Sve vas pozivam u srijedu na Pepelnicu na sv. Misu u 17,30 s. Pjevači svih zborova i Folklor u srijedu na kor kako bi pjevali pod sv. Misom, a ministranti neka dođu ministrirati. Ako bi se tko na početku Korizme želio ispovijediti, sat vremena prije sv. Mise u 16,30 s. bit ću na raspolaganju za ispovijed. U srijedu smo mi svećenici na zajedničkom pokorničkom danu u Katedrali u Mostaru.
 • U petak, 16. veljače i svakog petka u Korizmi bit će Križni put sa sv. Misom na Križevcu u 16,30 s., ako bude prikladno vrijeme, a ako ipak bude velika kiša ili nevrijeme da se ne može sv. Misa slaviti na Križevcu onda u crkvi Križni put i sv. Misa isto u 16,30 sati, a za one koji ne mogu na Križevac neka Križni put obave kod svojih kuća. Pozivam vas sve na Križni put u petak na Križevac.
 • Uđimo u ovu Korizmu s plemenitim odlukama, postom, molitvom, pokorom, odricanjem, djelima ljubavi i milosrđa, znadimo se nešta i odreći u Korizmi, pomozimo bližnjemu u nevolji, dolazimo na Križni put i sv. Mise, tako će nam kršćanski život biti kvalitetniji, Korizma sadržajnija, a na kraju Uskrs draži i radosniji.
 • Pokornička hodočašća u Hrasno: I ove Korizme organiziramo Pokornička hodočašća u Svetište Kraljice Mira u Hrasno, sljedećih 5 nedjelja od 15,00 do 17,30 s., pa tko želi može poći, a naša župa hodočasti 4. III. u 3. korizmenu nedjelju, idemo organizirano, što ćemo na vrijeme najaviti.
 • Mješoviti zbor „Mladi“: proba u nedjelju u 10,15 s. u Dvorani za mlade.
 • Župni vjeronauk: danas poslije sv. Misa a u nedjelju je samo 1 sv. Misa u 11 s. pa nema vjeronauka.
 • Cnak: U dnu crkve imate još najnovijeg broja CnaKa, pa nabavite po cijeni od 3 KM.
 • Tečaj za kršćanski brak u Stocu u Biskupijskom Centru, 9. 10. i 11. III.. Zaručnici, javljajte se i uzmite potvrde!
 • Biskupijsko hodočašće u Zagreb, 3. ožujka 2018. Dva autobusa su već puna 100 upisanih hodočasnika i za treći bus upisalo se petero i dalje primamo upise i uplate pa koliko nas bude naručit ćemo i treći bus, a vi se samo javljajte i dalje do sljedeće nedjelje, da možemo na vrijeme javiti u Biskupiju i naručiti treći bus.
 • U subotu, 17. veljače u 7,00 s. ujutro bit će sv. Misa za mlade i obitelji iz naše župe.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.