• Sv. Mise kroz tjedan u 18,30 s., u četvrtak smo u Biskupijskom Centru u 18,30, a u subotu na Radimlji u 18,00 s.

 • U sljedeću nedjelju je Sv. Krizma u našoj župi, sv. Mise samo 2: u 8,00 s. rana sv. Misa, a u 11,00 s. svečana pučka sv. Misa i Krizma. Pod ovom sv. Misom u 11,00 s., prednost za mjesta u klupama imaju Krizmanici i njihovi kumovi. Danas je samo jedna sv. Misa u 8,00 s.
 • Ženidbeni oglasi 2:
  • Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Stanislav Raguž sin Željkov i Ankice r. Vučina iz Stoca, naša župa i Marijana Ljoljić kći Stjepanova i Luce r. Bogeljić iz Tasovčića, župa Čeljevo. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Čeljevu, u petak, 15. V. o. g.
  • Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Marin Matić, sin Ivičin i Mare r. Jurković iz Neuma, župa Neum i Andrea Brać, kći Vidina i Karmele r. Puljić s Pješivca, naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu, u subotu, 16. V. o. g. u 16,30 s.
 • U nedjelju, 17. svibnja je sv. Krizma u našoj župi u 11,00 s., krizmat će se 42 krizmanika, 21 muški i 21 ženska. Molimo odgovorne u Klubu da otvore Igralište u 9,00 sati za parkiranje. Krizmanici i kumovi neka u subotu budu kod crkve u 9,30 s., radi slikanja, a na svojim mjestima u 10,45 s., a svi ministranti u sakristiji obučeni u 10,30 s., pa će Biskup sa svećenicima i ministrantima doći u procesiji uz crkvu na oltar, ako bude lijepo vrijeme. Sv. Misa i Krizma bit će u crkvi, mjesta u klupama za krizmanike i kumove bit će označena, a za roditelje i ostale kako tko zauzme mjesto u preostalim klupama.
 • Krizmanici: za vas je još vjeronauk, proba i dogovor u utorak u 17,00 sati, svi trebate doći, a za vas zakazujemo i jednu radnu akciju kod crkve u petak u 16,00 s. i tada trebate svi doći.
 • U subotu pred Krizmu ispovijed Krizmanika, roditelja i kumova u crkvi u 10,00 s., a generalna proba svega, poslije sv. ispovijedi, te preuzimanje tunika za sv. Krizmu, a sv. Misa i pobožnost Gospi bit će na Radimlji u 18,00 s.
 • U subotu, 16. svibnja u sklopu manifestacije Stolačko kulturno proljeće bit će na Radimlji u 18,00 sati komemoracija i sv. Misa za sve poginule na Bleiburškom križnom putu do Stoca i oko Stoca. Stolac je naš Bleiburg. Očekuje se veliko mnoštvo naroda iz čitave Hercegovine, predvođeni svećenicima i mjesnim vlastima. Svi pjevači i oba Folklora u narodnim nošnjama neka budu na Radimlji u 17,30 s. Sve vas pozivam u subotu večer na Radimlju u 17,30 s., program: svibanjska pobožnost, pa polaganje vjenaca, pa sv. Misa u 18,00 s., koju predvodi don Đuro Bender, župnik Gradine kod Čitluka i pod Misom pjeva njegov zbor. Za one koji nemaju auta i ne mogu poći pješice vozit će autobusi, kao i lani. Tri autobusa besplatno voze i polaze u isto vrijeme u 17,00 s. iz Vidova Polja, Rotimlje i Aladinića (Bobanovo 17,00 s.) i usput primaju hodočasnike za Radimlju, poslije Mise vraćaju ih tamo odakle su ih i uzeli. Mladi mogu i pješice.
 • Folklor i Pjevačka generalna proba za Krizmu: za sve pjevače Velikoga zbora „Mladi“ u petak u 20,30 s. u župnoj dvorani i u nedjelju u 10,00 s. prije pučke Mise i Krizme.
 • Ministranti: sastanak i dogovor u utorak u 18,00 s. u dvorani.
 • CnaK: stigao je novi broj CnaKa, ima i najava Radimlje, pa nabavite po cijeni od 3 KM.
 • Hodočašće u Hrasno Kraljici Mira: Dumo s ministrantima polazi poslije sv. Mise, kad završim sa strankama u Župnom uredu, a vi pođite osobnim autima. Sv. Misa u 11,00 s., predvodi naš biskup Ratko
 • Međunarodni dan obitelji: U petak, 15. svibnja obilježava se u svijetu Međunarodni dan obitelji pa ćemo ga i mi ove godine obilježiti u Stocu u organizaciji Župe Stolac i Srednje škole Stolac. Zato zakazujemo Uočnicu ovoga dana, u četvrtak na Spasovdan, 14. V. u našem Biskupijskom Centru u Stocu u 18,30 s. pobožnost Gospi, pa sv. Misa, a poslije Mise u 19,30 s. obiteljsko predavanje za sve roditelje, koje će imati prof. Mirjana Brajković, koja djeluje pri Biskupijskom karitasovu savjetovalištu za obitelj u Mostaru. Sve vas pozivam u četvrtak u B.C. u Stocu u 18,30 s. na pobožnost i sv. Misu, a u 19,30 predavanje za sve roditelje, kako odgajati svoju djecu. U B.C. bit će i prigodna izložba „Obitelj u slici i riječi“ pa ćete moći pogledati i izložbu.
 • U četvrtak, 14. svibnja je Spasovdan, nezapovjedan blagdan, sv. Misa u B.C. u 18,30 s.
 • Maturantska Misa: u petak su naši maturanti svečano proslavili svoju Misu i maturalnu večer.
 • Svibanjska pobožnost i sv. Misa svaku večer u 18,30 s., dolazimo rado na Gospine pobožnosti, posebno djeca.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.