• Sv. Mise kroz tjedan: u ponedjeljak, utorak, srijeda i subota u 18,30 s., a u četvrtak i petak u 7,00 s. ujutro.

 • Sv. Misa u sljedeću nedjelju je samo jedna u našoj župi: u 11,00 sati, a danas su samo 2 sv. Mise u crkvi: 8,00 i 9,30 s., a 3. sv. Misa i Krizma na Aladinićima u 11,00 sati.
 • Svibanjska pobožnost: još samo tri dana u ponedjeljak, utorak i srijedu u 18,30 s. i u srijedu svečano završavamo Gospin mjesec svibanj.
 • U 2. subotu, 10. VI. je sv. Krizma u našoj župi u 11 s., krizmat će se 37.-ero krizmanika.
 • Krizmanici: ispit za Krizmu u ponedjeljak u 16,00 s., a danas poslije Mise u 8,00 s. roditeljski sastanak za krizmanike i njihove roditelje.
 • Župni vjeronauk: danas poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 s., a u sljedeću nedjelju nema vjeronauka.
 • Folklor: generalna proba danas u nedjelju u 15,00 sati za sve Folkloraše
 • U ovom tjednu su PP., PS. i PN., u petak ispovijed u 6,30 ujutro, a Misa u 7,00 s., u subotu ispovijed u 18,00 s., a Misa u 18,30 s. i u nedjelju ispovijed u 10,00, a sv. Misa u 11,00 sati.
 • CnaK: stigao je novi br. CnaKa, po 3 KM. i G.K. po 2 KM., ima i o našoj župi.
 • Posjet Riječkoj nadbiskupiji: Za sljedeći vikend petak, subotu i nedjelju Dumo skupa sa župnim Folklorom uzvraća posjet mons. dr. Ivanu Devčiću, riječkom nadbiskupu koji je kod nas prošle godine imao sv. Misu za Ilindan. Naši domaćini organiziraju bogat duhovno-kulturni program za nas Stočane na području Riječke nadbiskupije, a naše će Društvo dva puta nastupiti u folklornom programu gdje ćemo domaćinima pokazati svu ljepotu i kulturno blago Hrvata stolačkoga kraja u pjesmi i igri, a u nedjelju na Duhove sudjelujemo u sv. Misi u riječkoj katedrali, koju predvodi riječki nadbiskup, a poslije Mise nastup pred katedralom. Mene ovdje u to vrijeme u Stocu zamjenjuje don Božo Goluža, zato je u subotu ispovijed u 18,00 s., a Misa u 18,30, a u nedjelju ispovijed u 10,00 s., a sv. Misa samo jedna u 11,00 sati.
 • Stočani prvaci KMNL Crkve u Hrvata 2017.: Naša župa Stolac osvojila je prvo mjesto u KMNL Hercegovine te je tako kao predstavnica hercegovačkih biskupija Mostarsko-Duvanjske i Trebinjsko-Mrkanske sudjelovala u natjecanju KMNL Crkve u Hrvata i osvojila prvo mjesto, a bile su ove godine domaćin naše hercegovačke biskupije. Igrali smo pet utakmica i svaku dobili. Stolac-Zagreb (8:1); Stolac-Bjelovar (4:0); Stolac-Šibenik (4:2); Stolac-Vrhbosna (4:2); i u finalu Stolac-Zadar (3:2). Naš igrač Darko Raguž proglašen je najboljim igračem prvenstva, a Josip Bošković najboljim strijelcem. Dobili smo pehare, nagrade, diplome, medalje i sve ono što ide uz najbolju župu ovog natjecanja Crkve u Hrvata. Ovo je za našu župu veliki uspjeh i ponosni smo na naše momke, koji su dostojno i profesionalno predstavili župu Stolac. Sinoć nas je u 19 sati na završnici u dvorani na Bijelom Brijegu bilo dosta Stočana: autobus i mala auta iz Stoca, te naši studenti i prijatelji iz Mostara. Danas smo naše momke svečano dočekali u Stocu, sudjelovali su s nama na ovoj pučkoj sv. Misi u 9,30 s.,a ovih će dana Dumo naše slavljenike počastiti i jednim prigodnim domjenkom.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu neka dođe poslije sv. Mise.
 • Ovih dana umrli su naši župljani: Slavko Palameta s Borojevića i Mijo Tunjić iz Stoca, Vidovo Polje, za pokoj njihovih duša, pomolimo se! Oče naš