• Sv. Mise kroz tjedan u 18,30 sati, osim subote u 16,00 sati radi vjenčanja.

 • U sljedeću nedjelju su Duhovi sv. Mise redovito 3: 8,30, 9,30 i 11 s., a danas samo 1 u 8,00 s.
 • Ženidbeni oglasi 2:
  • Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Dejan Stanić, sin Velimirov i Sanje r. Zovko iz Stoca, naša župa i Ana Pehar, kći Lutkina i Snježane r. Bošnjak iz Mostara, župa Katedrala. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Mostaru-Katedrala, u subotu, 14. svibnja. 2016.
  • Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Ivan Gagro, sin Draganov i Mire r. Lončar iz Gornjeg Velikog Ograđenika, župa Čerin i Tonka Krešić, kći Vidina i Stanke r. Perutina iz Stoca, naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu, u subotu, 14. svibnja o. g. u 17,30 s.
 • Folklor i Veliki zbor „Mladi“ pjevačka proba: u četvrtak u 20,30 sati i u nedjelju poslije sv. mise u 9,30 sati.
 • Ministranti: sastanak i dogovor u četvrtak u 19,30 s., poslije večernje sv. Mise i pobožnosti.
 • CnaK: stigao je novi broj CnaKa, ima i najava Radimlje, pa nabavite po cijeni od 3 KM.
 • Radosna Vijest: stigao je novi broj a ima još i prošloga broja, cijena od 2 KM. pa nabavite.
 • Hodočašće u Hrasno Kraljici Mira: Autobus polazi u 9,15 sati s Trga sv. Ilije Proroka za Hrasno. Nosimo našu župnu zastavu, idu i šestorica naših ministrana koje će ministrirati pod sv. Misom, a ide i Modra Rijeka, oni će nastupiti u popodnevnom programu, a vi ostali tko može pođite osobnim autima. Sv. Misa u 11,00 s., predvodi naš biskup Ratko.
 • Svibanjska pobožnost i sv. Misa svaku večer u 18,30 sati, dolazimo rado na Gospine pobožnosti, posebno djeca i mladi.
 • Stolačka tarča: ove godine organizira se u petak i subotu, 13. i 14. svibnja. Plakate imate po gradu, a otvaranje Stolačke tarče u subotu, 14. svibnja u 12,00 s. na Križevcu, svi ste pozvani!
 • Hodočašće u Travnik na grob Č. Sl. Božjega Petra Barbarića: Najavljujem danas hodočašće u Travnik, 02. lipnja 2016. u četvrtak, na grob Č. Sl. B. P. Barbarića koji je na Veliki Četvrtak, 15. travnja 1897. preminuo u Travničkom sjemeništu na glasu svetosti. Od tada do danas svakoga četvrtka služi se sv. Misa u 11,00 sati u Sjemenišnoj crkvi uz njegov grob, gdje se okupi veliki broj naroda i trajno se dobivaju mnoga uslišanja, što pokazuju i brojne zahvalne ploče na njegovu grobu. Želimo poći i mi iz Stoca na jedno naše župno hodošaće, pomoliti se ovom našem hercegovačkom duhovnom velikanu, a i molit ćemo Gospodina da ga Crkva što prije proglasi blaženim. Gledat ćemo napuniti 2 autobusa, koji će poći u 5,00 sati ujutro od župne crkve u Stocu. U Rami odmor i preko Bugojna nastavljamo put prema Travniku. Sv. Misa u Travničkom sjemeništu uz grob Petra Barbarića bit će u 11,00 sati, obavijestit ćemo i našega biskupa Ratka i zamoliti ga ako bi nam mogao predvoditi ovu sv. Misu. Petar je velikan koji pripada i Hercegovini gdje se rodilo i Bosni gdje je postigao duhovnu veličinu, a pošao je u Travničko sjemenište sa željom da postane dumo. Ponijet ćemo uza se hranu i piće, pa ćemo poslije sv. Mise blagovati u sjemeništu i posjetiti sjemeništarce i njihove profesore i odgojitelje. Poći će i nekoliko naših starijih ministranata koji će ministrirati pod sv. Misom, a poći će i naš Veliki zbor Mladi, koji će pjevati pod sv. Misom, a Folklor će poslije Mise dati i malo programa u Sjemeništu i pred crkvom. Ponijet ćemo našim sjemeništarcima i njihovim profesorima i malo naših hercegovačkih proizvoda i uvjeren sam da će nam bili lijepo, a možemo se gore i ispovijediti i dobiti potpuni oprost. Povratna karta košta, 20 KM. Upise i uplate primamo odmah, a u sljedeću nedjelju objavit ćemo i ostale pojedinosti, sad je najvažnije prijaviti se.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.
 • Ovih dana umrla je u našoj župi na Borojevićima, a pokopana u Trijebnju Ruža Šunjić, za pokoj njezine duše pomolimo se! Oče naš…