• Sv. Mise kroz tjedan u 700 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnim pločama.
  • Radosna Vijest: U dnu crkve imamo nekoliko primjeraka Misijskog lista Radosne Vijesti pa možete nabaviti po cijeni od 2 KM.
  • Spomenik: Evo hvala Bogu, kako ste mogli i primijetiti, počeli su pripremni radovi za naš Spomenik ovdje kod crkve. Sada su u tijeku zemljani radovi, iskopi temelja i pripremanje platforme, a onda nastavak betonskih i kamenih radova. Prema predviđanju inžinjera – projektanta i izvođača – kamenoklesara, radovi bi mogli trajati oko 2 mjeseca i nakon toga imali bismo završen Spomenik žrtvama Drugog svjetskog rata i poraća i Domovinskog rata župe Stolac.
    Na Spomeniku će biti upisano 666 imena iz naše župe, poginulih i nestalih u Drugom svjetskom ratu i poraću i 3 poginula svećenika rodom iz ove župe, to je 669 osoba, te 14 poginulih u Domovinskom ratu iz naše župe. Ovdje će biti poginuli samo iz župe Stolac, jer iz drugih župa i mjesta nismo ni ovlašteni upisivati poginule i pokojne. Svega će, dakle, biti na Spomeniku ubilježena 683 imena s godinom rođenja i godinom smrti, pogibije ili nestanka.
    Ovo će biti najljepši način da im se odužimo, da ih ne zaboravimo i da ih se trajno u molitvama sjećamo na jednom mjestu i to baš ovdje kod naše i njihove župne crkve. Bogu hvala!