• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, osim petka na Križevcu Križni put u 16,30 s.

 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju iznimno su samo 2: u 8,00 i u 17,00 s., objasnit ću poslije, a danas 3.
 • U srijedu, 5. ožujka je Čista Srijeda – Pepelnica – početak Korizme: taj dan je strogi post i nemrs, jesti dva puta po malo i jednom do sitosti, taj dan je i blagoslov pepela pod jutarnjom Misom u 7,00 s., a pepeo je od maslinovih grančica koje su blagoslovljene na Cvjetnicu. U srijedu će biti pepeljanje nazočnih na sv. Misi, a u nedjelju pepeljanje za sve vjernike na kraju svetih Misa. U srijedu smo mi svećenici na zajedničkom pokorničkom danu u Katedrali u Mostaru.
 • U petak, 7. ožujka i svakog petka u Korizmi bit će Križni put sa sv. Misom na Križevcu u 16,30 s, kakvo god bude vrijeme, kad se Isus za nas mogao razapeti na Kalvariji, možemo se i mi malo žrtvovati za njega na našoj Kalvariji, a za one koji ne mogu na Križevac neka Križni put obave kod svojih kuća. Pozivam vas sve na Križni put u petak uz Križevac.
 • U ovom tjednu je P.P., pa kao smo taj dana na Križevcu, ispovijedam u četvrtak u 6,30 ujutro, a u 7,00 s. je sv. Misa, a u P.P. se samo na Križevcu pričestite i tako ste obavili pobožnosti P.P.
 • Uđimo u ovu Korizmu s plemenitim odlukama, postom, molitvom, pokorom, odricanjem, djelima ljubavi i milosrđa, znadimo se nešta i odreći u Korizmi, pomozimo bližnjemu u nevolji, dolazimo na Križni put i sv. Mise, tako će nam život biti kvalitetniji, Korizma sadržajnija, a na kraju Uskrs draži i radosniji.
 • Jedna obavijest: U sljedeću nedjelju imat ćemo našeg biskupa u gostima, pa će biti samo 2 sv. Mise: u 8,00 i u 17,00 s., ovu Misu u 17,00 s. predvodit će nam o. biskup Ratko. Prošlih godina lijepo je uspjelo s bračnim parovima, dosta vas se odazvalo, što je znak da je bilo pogođeno, pa ćemo tako organizirati i ove godine. Pa neka u nedjelju dođu svi bračni parovi iz župe, nije važno koliko ste godina u braku, najprije dođite na sv. Misu u 17,00 s., a onda poslije Mise o. biskup održat će upravo za vas predavanje ovdje u crkvi, a poslije predavanja sve vas dumo poziva u župni kafić na čašicu pića i druženja s našim biskupom, a poslije toga svi na kavu u grad ispod ruke, da vas mine želja mladih dana. Dakle pozivam vas sve, čitavu župu, koji možete, dođite na ovu sv. Misu u nedjelju u 17,00 s., a poslije sv. Mise predavanje samo za bračne parove, a ostali su poslije Mise slobodni. Prije podne samo jedna sv. Misa u 8,00 s., za one koji ne mogu doći po podne.
 • Hodočašće mladih u Dubrovnik, javilo se 108 mladih i s petkom večeri bilo je zaključeno s javljanjem, idemo s dva autobusa. Pa eto gledamo da ne zaboravimo ni djecu, ni mlade a ni starije.
  Mladi za Dubrovnik s vama ćemo organizirati nedjeljama sastanke, kateheze i probe, himna!

 • Župni vjeronauk nedjeljama: poslije sv. Mise u 8,00 s.: od 5.-8. r. Osmogodišnje škole, a poslije sv. Mise u 9,30 s.: od 1.-5. r. Devetogodišnje škole, danas u župnoj dvorani. A u sljedeću nedjelju vjeronauk poslije sv. Mise u 8,00 s.: od 5.-8. r. Osmog. škole, a ministriraju ministranti 5. razreda, a poslije sv. Mise u 17,00 s.: od 1.-5. r. Devetog. škole, a ministriraju ministranti 6., 7., i 8. razreda.
 • Župni vjeronauk za mlade: danas u Prvu nedjelju u mjesecu poslije sv. Mise u 11,00 s. u župnoj dvorani.
 • Pjevači i Folklor: generalna proba za sve zborove i Folklor u sljedeću nedjelju u Župnoj dvorani u 16,00 sati, a sv. Misa u crkvi u 17,00 sati, pod kojom pjevaju svi zbrovi s kora uz župne orgulje.
 • Folklor: proba danas poslije treće sv. Mise i predavanja za mlade u župnoj dvorani.
 • Tečaj za kršćanski brak u Čeljevu 28.,29. i 30. III., Zaručnici, javljajte se i uzmite potvrde!
 • Današnje krštenje u 11 s.: Petra Raguž, Stolac, V. P., rođ. u Dubrovniku, drugo dijete rodit. Nikica Raguž i Andrijana r. Gadžić, kuma. Glorija Raguž. Čestitamo!
 • Ulaskom u Korizmu pripremamo se i za sv. Ispovijed, pa smo za tu prigodu nabavili i prikladne male knjižice kako se treba ispovijedati, knjižice možete nabaviti vani kod naših ministranata po 1,5 KM.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.