• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 sati ujutro, osim petka u 9,00 s. ujutro i subote u 19,00 s.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00, 9,30 i 11,00 s., a danas su dvije u crkvi: 8,00 i 9,30 sati, a treća sv. Misa na Borojevićima u 11,00 sati.
 • Folklor: Naše Folklorno društvo „Stolac“ pozvano je u petak, 8. lipnja u Višiće na „Večer folklora“, povodom blagdana sv. Ante i Lipanjskih zora, pa će proba biti u petak u 18,00 sati, polazak autima u 18,30 sati, polaganje vijenaca u 19,30 s., a nastupi u Višićima u 20,00 sati.
 • CnaK: u dnu crkve imate još novog broja CnaKa, po cijeni od 3 KM.
 • KMNL Crkve u Hrvata: Naši momci iz župe Stolac prošle su godine uime Hercegovačkih biskupija osvojili u Malom nogometu prvo mjesto Crkve u Hrvata, dobili pobjednički pehar i sve ostale športske rekvizite, medalje i diplome koje idu uz ovaj Naslov. Ove 2018. godine kao prošlogodišnji prvaci idemo izravno-direktno na Završnicu KMNL Crkve u Hrvata u Osijek, gdje je domaćin Đakovačko-Osječka Nadbiskupija. Ide i Dumo s našim momcima. Polazimo u četvrtak prije podne, a na večer u 19,00 sati bit će u Osijeku skup svih ekipa-predstavnika katoličkih biskupija iz hrvatskog naroda, ceremonija otvaranja i odlazak u obitelji. U petak i subotu igraju se utakmice uz duhovne i kulturne sadržaje u slobodno vrijeme, koje priređuje organizator. U nedjelju sv. Misom završava ovogodišnja KMNL Crkve u Hrvata. Našim momcima želimo dobru igru, sreću i Božji blagoslov.
 • Zamjena: Dumu u petak u Stocu zamjenjuje naš don Damir Pažin, pa će sv. Misa u petak biti u Stocu na Srce Isusovo u 9,00 s. ujutro, a u subotu dolazi Dumo iz Osijeka pa će sv. Misa biti u subotu na večer u 19,00 sati, a u sve ostale dane u tjednu sv. Mise su u 7,00 sati ujutro.
 • Ljubinje: I ove godine o blagdanu Srca Isusova hodočastimo u Ljubinje, ali kako na Uočnicu Srca Isusova u četvrtak, 7. lipnja idemo u Osijek, hodočašće u Ljubinje bit će u srijedu, 6. lipnja, hodočastimo u Ljubinje u našu crkvicu posvećenu Presv. Srcu Isusovu, sv. Misa u 18,00 s., pjeva „Modra Rijeka“. Autobus od crkve polazi u srijedu u 17,00 s. i ostala auta koja nam se žele priključiti, autobus je besplatan, a vi mi se ipak javite da znam koliko nas ide, radi mjesta u autobusu. Najprije idemo na naše groblje u Ljubinju, pa u crkvu, pobožnost Srcu Isusovu, pa pred crkvom Misa, a poslije Mise čašćenje, ponesite što za jelo, a ponijet će i Dumo što za osvježenje da ne kvarimo običaj. Povratak u 19,30 sati.
 • U petak je Srce Isusovo: sv. Misa u 9,00 s. ujutro, a u Studencima u Svetištu u 19,00 sati.
 • U sljedeću nedjelju, nedjelja po Srcu Isusovu patron župe Čeljevo, Misa u 11,00 sati.
 • Župni vjeronauk: danas poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 s. i time završavamo sa župnim vjeronaukom.
 • U okviru Stolačkog kulturnog proljeća u ponedjeljak, 4. lipnja u 20,00 sati bit će na Radimlji Vidoška pjesnička noć, a u srijedu, 6. lipnja u 20,00 sati bit će na Radimlji Predstavljanje zbornika: Stolačko kulturno proljeće 2018.
 • Mladi Stoca: organiziraju kulturne sadržaje u Središtu grada za sljedeći vikend.
 • Wels-Austrija: Prošloga vikenda bili smo, Folklorno stolačko društvo i Dumo u Welsu-Austrija, bilo nam je odlično i naši su mladi izvrsno predstavili svu ljepotu i kulturu stolačkih Hrvata i osvjetlali obraz župe, grada i cijele Hercegovine na opće zadovoljstvo i domaćina i gostiju. Bogu hvala! O ovome više čitajte i gledajte na našim stolačkim portalima.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.