• Sv. Mise kroz tjedan u 18,30 s., osim u ponedjeljak u 16 s., u petak u 7 ujutro, a u subotu nema Mise u župi.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju na Presveto Trojstvo, ovdje u crkvi samo 1 sv. Misa u 11,00 sati, koju će imati don Ivan Marčić, a u 11,00 sati sv. Misa i na Baranama, koju će imati don Ivo Šutalo, jer je Dumo u Austriji s mladima, a danas su 3 sv. Mise redovito.
 • U nedjelju je Presveto Trojstvo, sv. Misa na Baranama u 11,00 s., a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • Wels – Austrija: Hrvatski Dom Wels, naši prijatelji iz Austrije, pozvali su naše HKUD „Stolac“ skupa s Dumom na gostovanje na „Večeri Folklora“ u Welsu u Austriji u subotu, 26. svibnja, gdje ćemo u tri nastupa predstaviti svu ljepotu običaja, pjesama, kola i plesova hrvatskog naroda stolačkoga kraja, zatim na poziv hrvatskog župnika u Welsu fra Vjeke, stolački će Dumo u nedjelju, 27. svibnja u Welsu služiti sv. Misu u 13,00 sati za Hrvate Gornje Austrije, u crkvi sv. Stjepana, a pod sv. Misom pjevat će i čitati naši mladi, a poslije sv. Mise naše će Folklorno društvo pred župnom crkvom održati prigodni folklorni program, a na kraju ćemo pozvati u kolo i sav okupljeni hrvatski puk. Polazimo iz Stoca u petak na večer u 22,00 sata, a povratak u ponedjeljak u jutarnjim satima. Stolačkog župnika tih dana u župi zamjenjuju don Ivan Marčić i don Ivo Šutalo sa sv. Misama, a ako i što drugo bude trebalo javite se u Župni ured našim časnim sestrama. Zato su kod nas sv. Mise u petak u 7,00 sati ujutro, u subotu nema sv. Mise u župi, sutra je sv. Misa u 16,00 s., a u ostale dane u 18,30 s.
 • Pjevačka proba: za sve naše Folkloraše bit će danas poslije 3. sv. Mise u župnoj dvorani i u petak u 20,00 sati u župnoj dvorani, prije samog polaska na put.
 • Ove godine naša Crkva u Hercegovini obilježava Godinu biskupa Pavla Žanića. Povodom zatvaranja Jubilarne godine u prigodi 100.-te obljetnice biskupova rođenja svečana sv. Misa bit će sutra na Duhovski ponedjeljak na Mariju Majku Crkve u Mostarskoj katedrali u 18,00 sati, a svečana akademija i predstavljanje zbornika bit će u katedralnoj dvorani poslije sv. Mise u 19,30 sati. Pozivaju se svi svećenici, redovnici, redovnice i sav puk Božji na sudjelovanje u ovim prigodnim slavljima, zato je kod nas u Stocu sutra sv. Misa i pobožnost u 16,00 sati.
 • Župni vjeronauk: danas poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 s., a u nedjelju nema vjeronauka.
 • Najavljujem na vrijeme Tijelovo-Brašančevo-Korosande, u drugi četvrtak, 31. svibnja u našoj župi sv. Misa u 18,00 s., a svečana procesija kroz grad, poslije sv. Mise. Sve vas na vrijeme pozivam na Tijelovo, a tada ćemo ujedno obaviti i Blagoslov s Presvetim i Blagoslov polja za čitavu župu Stolac na sve 4 strane svijeta. Očekujem vas u velikom broju. Okolni će svećenici također u svojim župama imati i sv. Mise i tijelovske procesije.
 • CnaK: u dnu crkve još imate novoga br.CnaK po cijeni od 3 KM. i Radosna Vijest po 2 KM.
 • U četvrtak: 24. svibnja u 19,00 sati u B. C. u Stocu bit će Prezentacija učeničkih radova.
 • Sv. Krizma na Aladinićima za župe Prenja i Aladinića bit će u subotu u 11,00 sati.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.