• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane na oglasnoj ploči.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su samo 2 radi sv. Nikole: u 8,00 i u 11,00 sati, sv. Misu u 9,30 sati ispuštamo, a danas su tri sv. Mise redovito.
 • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Andro Sutić, sin Roberta-Senke Sutića i Ljubice r. Slišković iz Mlina bisk. Dubrovačka i Marijana Papac kći Dragina i Ivke r. Sentić iz Stoca, naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu, u subotu, 30. XI. u 17,00 s.
 • Današnje krštenje u 11,00 s.: Iva Perić, Stolac, rođ. u Mostaru, 4. listopada 2013. treće dijete roditelja Stjepan Perić i Nikolina r. Raguž, kuma: Ana Pavlović. Čestitamo!
 • Groblje Vidovo Polje: Groblje je lijepo projektirano, zato vas molim držite se uputa odbornika koji postupaju po planu i nemojte postavljati spomenike ako niste sigurni gdje treba staviti glavnu ploču s natpisom, jer će ti glavna ploča odudarati od projekta pa ćeš je poslije morati okretati. Sve će spomen-ploče morati biti postavljenje po projektu groblja. Hvala na razumijevanju!
 • Referendum u Hrvatskoj: Braćo i sestre u nedjelju, 1. XII. trebamo izići na Referendum u GK RH u Mostaru 7,00-19,00 s. Referendumsko pitanje glasi:„Jeste li zato da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?“ Zaokružite odgovor „za“. Iz Stoca će biti organizirani i autobusi. Iziđimo na izbore!
 • U subotu, 30. XI. u 16,00 sati Udruga „Marko Milanović“ u našoj župnoj dvorani u Stocu organizira predavanja za sve vjeroučitelje iz našega dekanata na temu: Marko Milanović.
 • U ovom tjednu je Prva nedjelja, ispovijedam pola sata prije sv. Misa.
 • Sv. Nikola: Pred nama je blagdan sv. Nikole biskupa, 6. XII. Ove godine proslavit ćemo ga u sljedeću nedjelju, nedjelja pred Nikoljdan. Lani je bilo lijepo pa ćemo slično i ove godine. U utorak će naši ministranti dijeliti Zamolbe po gradu, a vi možete od danas i u Župnom uredu dati svoj novčani prilog do srijede večer, ili ministrantima ili preko župnog računa. Darove primamo samo u novcu da možemo što pravednije povezati darove djeci. Trebamo svezati 600 darova, a sv. Nikola nema, ako mu mi ne pomognemo. Svim darovateljima unaprijed hvala, a sve darovatelje pročitat ćemo u nedjelju. U nedjelju je ovakav raspopred: sv. Misa u 8,00 sati za svu djecu i ostale koji žele, poslije sv. Mise doček sv. Nikole u crkvi, podjela darova djeci koja dođu u crkvu, od rođenja koje roditelji donesu, preko Vrtića koje majke ili tete dovedu, pa do uključivo 8. razreda Osnovne škole. Poslije podjele darova sva djeca i okupljeni puk sa sv. Nikolom izaći ćemo na Trg sv. Ilije gdje ćemo se pozdraviti sa sv. Nikolom, od njega čuti koju riječ i primiti blagoslov. Još će biti sv. Misa u nedjelju u 11,00 sati, a sv. Misu u 9,30 sati ispuštamo.
 • Došašće: U sljedeću nedjelju je Prva Nedjelja Došašća-Adventa, počinje bliža priprava za božićno vrijeme. Došašće traje 4 nedjelje. I ove godine obilježimo svečano “Božić u Stocu” okićenim gradom, Jaslicama na Centru, Adventskim koncertom na Centru svih stolačkih župa uoči Badnjeg dana, 23. prosinca u 16,00 s., okićenim izlozima s 4 adventske svijeće, kao što će biti i ovdje u crkvi na oltaru, isto tako neka bude na prozorima vaših radnji, stanova i kuća, a posebno onih koji gledaju na ulice i prometnice, a poslije će ta mjesta zauzeti božićne jelke. Neka se odmah na početku Adventa kao i po svim kršćanskim gradovima svijeta tako i u našem Stocu osjeti – Božić je na pragu – Dajmo svi našemu Gradu svečani izgled!
 • Emaus: U srijedu svi biskupijski svećenici imat ćemo u Emausu – Bijelo Polje godišnji sastanak.
 • HKUD „Stolac“ proba danas poslije sv. Mise u 11,00 sati.
 • Sv. Cecilija: U petak, 22. XI. bila je Sv. Cecilija, zaštitnica crkvenih pjevača, a mi je svečano slavimo danas, u nedjelju po njezinu blagdanu. Čestitam našim pjevačima! Oni su danas pjevali pod ovom sv. Misom, a poslije Mise druženje u župnoj dvorani, a sada na kraju sv. Mise još jedna pjesma naših pjevača, ostanimo sjedeći.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv.Mise.
 • A sada ćemo izmoliti Molitvu za duhovna zvanja!