• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su samo 2 radi sv. Nikole: u 8,00 i u 11,00 sati, a sv. Misu u 9,30 sati ispuštamo.
  • U ovom tjednu su Prva subota i Prva nedjelja, ispovijedam pola sata prije sv. Misa.
  • Sv. Nikola: Pred nama je blagdan sv. Nikole biskupa, 6. XII. Ove godine proslavit ćemo ga u sljedeću nedjelju, nedjelja pred Nikoljdan. Lani je bilo lijepo pa ćemo slično i ove godine. Sutra u ponedjeljak će naši ministranti dijeliti Zamolbe po gradu, a vi možete od danas i u Župnom uredu dati svoj novčani prilog do srijede večer, ili ministrantima ili preko župnog računa. Darove primamo samo u novcu da možemo što pravednije povezati darove djeci. Trebamo svezati 600 darova, a sv. Nikola nema, ako mu mi ne pomognemo. Svim darovateljima unaprijed hvala, a sve darovatelje pročitat ćemo u nedjelju. U nedjelju je ovakav raspopred: sv. Misa u 8,00 sati za svu djecu i ostale koji žele, poslije sv. Mise doček sv. Nikole u crkvi, podjela darova djeci koja dođu u crkvu, od rođenja koje roditelji donesu, preko Vrtića koje majke ili tete dovedu, pa do uključivo 8. razreda Osnovne škole. Poslije podjele darova sva djeca i okupljeni puk sa sv. Nikolom izaći ćemo na Trg sv. Ilije gdje ćemo se pozdraviti sa sv. Nikolom, od njega čuti koju riječ i primiti blagoslov. Još će biti sv. Misa u nedjelju u 11,00 sati, a sv. Misu u 9,30 sati ispuštamo. Ministrantski sastanci bit će danas poslije sv. Misa, a sutra u ponedjeljak idu po gradu od 10 sati ispred Škole, dijeliti Zamolbe samo nekoliko starijih ministranata. Unaprijed hvala svima!
  • Došašće: U sljedeću nedjelju je Prva Nedjelja Došašća-Adventa, počinje bliža priprava za božićno vrijeme. Došašće traje 4 nedjelje. I ove godine obilježimo svečano “Božić u Stocu” okićenim gradom, Jaslicama na Centru, Adventskim koncertom na Centru svih stolačkih župa u 4. Nedjelju Došašća, 23. prosinca u 16,00 s., okićenim izlozima s 4 adventske svijeće, kao što će biti i ovdje u crkvi na oltaru, isto tako neka bude na prozorima vaših radnji, stanova i kuća, a posebno onih koji gledaju na ulice i prometnice, a poslije će ta mjesta zauzeti božićne jelke. Neka se odmah na početku Adventa kao i po svim kršćanskim gradovima svijeta tako i u našem Stocu osjeti – Božić je na pragu – Dajmo svi našemu Gradu svečani izgled!
  • Emaus: U srijedu svi biskupijski svećenici imat ćemo u Emausu – Bijelo Polje godišnji sastanak.
  • HKUD „Stolac“ proba u nedjelju poslije sv. Mise u 11,00 sati.
  • Sv. Cecilija: U četvrtak, 22. studenoga bila je Sv. Cecilija, zaštitnica crkvenih pjevača, a mi je svečano slavimo danas, u nedjelju po njezinu blagdanu. Čestitam našim pjevačima! Oni su danas pjevali pod ovom sv. Misom, a poslije Mise druženje u župnoj dvorani, a sada na kraju sv. Mise još jedna pjesma naših pjevača, ostanimo sjedeći.
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv.Mise.