• Sv. Mise kroz tjedan govorit će se u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: u 8,00, 9,30 i 11,00 s., a danas 2: 8,00 i 17,00 s.
 • Došašće: U sljedeću nedjelju je Prva Nedjelja Došašća – Adventa, počinje bliža priprava za božićno vrijeme. Došašće traje 4 nedjelje. I ove godine obilježimo svečano “Božić u Stocu” okićenim gradom, Jaslicama na Centru, Adventskim koncertom na Centru svih stolačkih župa u 4. N. Došašća, 21. prosinca u 16,00 s., okićenim izlozima s 4 adventske svijeće, kao što će biti i ovdje u crkvi na oltaru, isto tako neka bude na prozorima vaših radnji, stanova i kuća, a posebno onih koji gledaju na ulice i prometnice, a poslije će ta mjesta zauzeti božićne jelke. Neka se odmah na početku Adventa, kao i po svim kršćanskim gradovima svijeta tako i u našem Stocu osjeti – Božić je na pragu – Dajmo svi našemu Gradu svečani izgled!
 • Župni vjeronauk, Folklor i pjevačke probe u sljedećem tjednu po ustaljenom rasporedu.
 • Hrasno: U Svetištu Kraljice Mira u Hrasnu organizira se Duhovna obnova za bračne parove u subotu, 6. XII. Duhovnu obnovu predvodi naš biskup Ratko. Program traje 9,00 – 16,00 s., a sav protokol dana možete pogledati na oglasnoj ploči i Župnom portalu. O ovome više u sljedeću nedjelju.
 • Samo u 8,00 s.: Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu neka dođe poslije sv. Mise.
  Ovih dana umrla je naša župljanka Cvija Beno s Njivica, za pokoj njezine duše pomolimo se! Oče naš…
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka to obavi sljedećih dana, jer večeras Župni ured ne radi, radi ovog svečanog župnog slavlja.
 • Braćo i sestre:
  Danas smo u našoj župi proslavili veliki i svečani događaj. Za đakona Svete Majke Crkve zaređen je naš Damir Pažin. Bogu hvala! Mnogi ste se ovih dana uključili na razne načine u pripremi za ovaj dan. Svima vama iskreno zahvaljujem u svoje ime i uime našega Damira i njegove obitelji.
  Hvala preuzvišenom o. biskupu, što je došao među nas, predvodio ovo Misno slavlje, uputio nam očinsku riječ, a našega Damira zaredio za đakona.
  Našemu Damiru čestitamo ovaj veliki dan, čestitamo njegovim roditeljima Marijanu i Vesni i čitavoj obitelji. Imamo novoga đakona, Bog ga poživio!
  A sada oče Biskupe na kraju ovoga misnog slavlja, blagoslovite nas!