• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju na Prvu Došašća su samo 2 radi sv. Nikole: u 8,00 i 11,00 s., a danas su 3 redovito.
 • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Danijel Raguž sin Ivanov i Draženke r. Raguž iz Stoca, naša župa i Iva Prce, kći Andrijina i Anđelke r. Stanković iz Crnića, župa Aladinići. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno na Aladinićima u subotu, 2. prosinca 2017.
 • Današnje krštenje u 11,00 s.: Mia Milanović, Stolac, rođ. u Mostaru, 21. IX. 2017. prvo dijete roditelja Mihael Milanović i Božena r. Šutalo, kuma: Dragana Šutalo. Čestitamo!
 • CnaK: u dnu crkve imate još najnovijega broja CnaK-a pa nabavite po cijeni od 3 KM.; Glas Koncila i Radosna Vijest po 2 KM.
 • Emaus, Bijelo Polje: U srijedu, 29. studenoga 2017. u 9,30 sati, svi biskupijski svećenici naših hercegovačkih biskupija imat ćemo godišnji sastanak u Emausu, Bijelo Polje kod Mostara.
 • Došašće: U sljedeću nedjelju je Prva Nedjelja Došašća-Adventa, počinje bliža priprava za božićno vrijeme. Došašće traje 4 nedjelje. I ove godine obilježimo svečano “Božić u Stocu” okićenim gradom, Jaslicama na Centru, Adventskim koncertom na Centru svih stolačkih župa u 4. Nedjelju Došašća, ove godine na Badnji dan, 24. prosinca u 16,00 s., okićenim izlozima s 4 adventske svijeće, kao što će biti i ovdje u crkvi na oltaru, isto tako neka bude na prozorima vaših radnji, stanova i kuća, a posebno onih koji gledaju na ulice i prometnice, a poslije će ta mjesta zauzeti božićne jelke. Neka se odmah na početku Adventa kao i po svim kršćanskim gradovima svijeta tako i u našemu Stocu osjeti -Božić je na pragu- Dajmo svi našemu Gradu svečani izgled! I ove godine s našim mladima iz župe organiziramo programske adventske subote u Stocu, ali odvijat će se prigodni programi i u druge dane o čemu ćete biti na vrijeme obaviješteni kad se primaknu termini, a u sljedeću subotu, 2.XII. na Centru našega grada kod Spomenika u 19 s. organizira se zajedničko kićenje bora. Svi ste pozvani i svi dobro došli!.
 • Sv. Nikola: Pred nama je blagdan sv. Nikole biskupa, 6. XII., a mi ćemo ga ove godine proslaviti u sljedeću nedjelju, 3. XII. to je nedjelja pred Nikoljdan. Lani je bilo lijepo pa ćemo slično i ove godine. Sutra u ponedjeljak, će naši ministranti dijeliti Zamolbe po gradu, a vi možete od danas i u Župnom uredu dati svoj novčani prilog do srijede na večer, ili ministrantima ili preko župnog računa. Darove primamo samo u novcu da možemo što pravednije povezati darove djeci. Trebamo svezati 250 darova, a sv. Nikola nema, ako mu mi ne pomognemo. Svim darovateljima unaprijed hvala, a sve darovatelje pročitat ćemo u nedjelju. U nedjelju je ovakav raspored: sv. Misa u 8,00 sati za svu djecu i ostale koji žele, poslije sv. Mise doček sv. Nikole u crkvi, podjela darova djeci koja dođu u crkvu, od rođenja koje roditelji donesu, preko Vrtića koje majke ili tete dovedu, pa do uključivo 9. razreda Osnovne škole. Poslije podjele darova sva djeca i okupljeni puk sa sv. Nikolom izići ćemo na Trg sv. Ilije gdje ćemo se pozdraviti sa sv. Nikolom, od njega čuti koju riječ i primiti blagoslov. Još će biti sv. Misa u nedjelju u 11,00 sati. Ministrantski sastanci bit će danas poslije sv. Misa, a sutra u ponedjeljak ministranti idu po gradu od 10,00 sati ispred Škole, dijeliti Zamolbe, samo idu stariji ministranti u dogovoru s ravnateljicom. Unaprijed hvala svima!
 • U ovom tjednu su PP. PS i PN., ispovijedam pola sata prije sv. Misa, a u nedjelju ispovijedam sat vremena prije rane sv. Mise, pa dođite već u 7,00 sati na ispovijed radi sv. Nikole.,
 • Župni vjeronauk: danas redovito poslije sv. Misa u 8,00 i 9,30 sati, a u sljedeću nedjelju nema vjeronauka.
 • Folklor: proba danas poslije 3. sv. Mise i u petak u 20,00 sati.
 • Sv. Cecilija: U srijedu, 22. XI. bila je Sv. Cecilija, zaštitnica crkvenih pjevača, a mi je svečano slavimo danas, pod sv. Misama. Čestitam našim pjevačima, njihovu zaštitnicu! Oni su danas pjevali pod ovom sv. Misom, a poslije Mise druženje u župnoj dvorani, a sada na kraju Mise još jedna pjesma naših pjevača, ostanimo sjedeći.
 • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu, neka dođe poslije sv. Mise.