• Sv. mise kroz tjedan u 700 sati ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči kod crkve.
  • Sv. mise u sljedeću nedjelju su tri redovito: 800, 930 i 1100 sati.
  • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Mirko Đevenica sin Ivičin i Marije r. Puljić iz Trebižata, župa Čapljina i Irena Šutalo kći Dragina i Anđelke r. Bošković iz Stoca, naša župa. Ženidbeni oglas danas, 21. studenoga, a vjenčanje predviđeno u Stocu u subotu, 27. studenoga 2010. u 1630sati.
  • Došašće: U sljedeću nedjelju je Prva Nedjelja Došašća – Adventa, počinje bliža priprava za Božić. Došašće traje 4 nedjelje. I ove godine svečano obilježimo “Božić u Stocu”: okićenim gradom, Jaslicama na Centru, Božićnim koncertom na Centru svih stolačkih župa  (u 4. Nedjelju Došašća, 19. prosinca u 1600 sati), okićenim izlozima s 4 adventske svijeće kao što će biti i ovdje u crkvi na oltaru isto tako neka bude na prozorima vaših radnji, stanova i kuća, a posebno onih koji gledaju na ulice i prometnice, a poslije će ta mjesta zauzeti božićne jelke. Neka se odmah na početku Adventa, kao i po svim kršćanskim gradovima svijeta, u našem Stocu osjeti – “Božić je na pragu“. Dajmo svi našemu Gradu svečani izgled.
  • HKUD „Stolac“, srijedom i petkom probe za mladiće u 1900 sati, a nedjeljama proba za sve poslije treće sv. mise.
  • Crkveni zborovi: probe po dogovoru sa svojim voditeljima.
  • Đakovo: U subotu nam dolazi KUD „Tena“ i tamburaši iz Đakova sa svojim gradonačelnikom gosp. Zoranom Vinkovićem. Oni su kod nas u subotu u 1730 sati, a u 1800 sati nastupit će na našoj vanjskoj pozornici kod crkve sa slavonskim pjesmama, kolima i plesovima. Sve vas pozivam u subotu u 1730 sati na druženje s našim prijateljima iz Đakova.
  • Sv. Cecilija: Sutra u ponedjeljak, 22. studenoga je Sv. Cecilija, zaštitnica crkvenih pjevača, a mi je svečano slavimo danas, u nedjelju pred njezin blagdan. Čestitam našim pjevačima! Oni su danas pjevali pod ovom sv. misom, a poslije mise nastavlja se druženje u župnoj dvorani. Sada na kraju mise još jedna pjesma naših pjevača.