• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.

  • Cnak: Stigla je nova Cnak ima i o našoj župi na dva mjesta, pa možete nabaviti u dnu crkve po cijeni od 3 KM., a tu je i Radosna Vijest, misijski list, možete nabaviti po cijeni od 2 KM.
  • Stolačka groblja: Staro groblje-Grahovišta i Novo groblje-Vidovo Polje: Ako još tko ima da nije platio članarinu po 30 KM. za stolačka groblja, neka se poslije Mise javi u Župni ured odbornicima. Vrijeme plaćanja članarine svake nedjelje poslije sve tri sv. Mise. Svi bi trebali podmiriti članarinu u prvom mjesecu – siječnju za zaostale godine i za 2012. Po jedan odbornik bit će u Župnom uredu i primati članarinu uz izdavanje potvrda.
  • Danas završava Božićno vrijeme liturgijske godine, a nastavlja se vrijeme kroz godinu.
  • Eto hvala Bogu Božić u Stocu i ove je godine obilježen vrlo dostojanstveno i svečano raznim priredbama, programima i kulturnim manifestacijama. Naš Grad i Crkva pokazali su svu ljepotu tisućljetne kršćanske tradicije našega hrvatskog naroda. Još jedanput hvala svima koji su svojom aktivnošću doprinijeli bogatom sadržaju Božićnih dana i lijepom izgledu naše crkve, Centra, naših izloga, prozora, balkona i čitavoga grada.
  • Evo hvala Bogu i svih 10 dana blagoslova prošlo je lijepo, a i vrijeme je poslužilo fino. U župi nas ima malo više nego lani, a neki su se preselili u svoje kuće i stanove što mi je posebno drago, neke su obitelji odselile, a neke su opet doselile ili se sinovi oženili, tako da je stanje u župi za sada prilično stabilno. Bogu hvala. Bože daj da je pred nama bolja budućnost, nadamo se! Hvala Bogu nije bilo ni sprovoda za vrijeme blagoslova, što me također veseli.
  • Jedna napomena: Vidjeli ste, na koru se postavljaju župne orgulje, sada je to sve vrlo osjetljivo, pa vas molim, ne izlazite na kor, osim pjevača koji pjevaju pod sv. Misama.
  • U petak sam u Mostaru na godišnjem izvještaju Biskupiji.
  • Djelo za duhovna zvanja: U ovu molitvenu zajednicu „Djelo za duhovna zvanja“ uključilo se 300 naših župljana, od najmlađih do najstarijih. Bogu hvala i hvala vama koji ste ovaj poziv Crkve shvatili tako ozbiljno, zato sam posebno radostan i ovo će sigurno, uz Božju pomoć, uroditi plodom. Sve ću ove vaše pristupnice odnijeti u petak u Biskupiju, a kada se u Biskupskom Ordinarijatu u Mostaru za vas urade članske iskaznice, izvjestit ću vas s oltara da ih preuzmete u Župnom uredu. Svakog prvog ponedjeljka u mjesecu za sve članove ove velike molitvene zajednice govorit će se sv. Misa u Biskupiji u kapelici Duha Svetoga, na vašu nakanu. Ako još tko ima da nije predao pristupnicu, a želi se učlaniti, neka to učini danas. Hvala!
  • Zlatni jubilej: Danas pod sv. Misom u 11,00 sati svečano slave svoj Zlatni jubilej, 50 godina kršćanskog braka naši župljani: Martin i Zora Guto, Borojevići-Greda. Čestitamo!
  • Ako tko ima kakvih obveza u Župnom uredu neka dođe poslije svete Mise.