• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, osim četvrtka kad nema mise, a u subotu misa uz vjenčanje u 17 s.

 • Sv. Misa u sljedeću nedjelju, 30. travnja, kad se spominjemo i mučeničke smrti pok. Marka Milanovića, bit će samo jedna u 10,30 s., koju će predslaviti don Božo Goluža, a Dumo je u Vukovaru s mladima i tamo će slaviti sv. Misu.

 • U četvrtak sam u Travniku na Dekanskom sastanku, zato u četvrtak neće biti sv. Mise u župi, ali ću sv. Misu slaviti u Travniku na grobu Sl. Božjega Petra Barbarića s ostalim dekanima i biskupima.
 • Ženidbeni oglasi 2:
  • Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Marin Vego sin Zlatkov i Slavice r. Vego iz Čapljine, župa Čapljina i Jelena Perić kći Ivanova i Marine r. Đevenica iz Stoca, naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu, u subotu, 29. IV. o. g. u 17,00 s. i tada će biti sv. Misa, pa tko želi može će doći na sv. Misu, a Dumo je u Vukovaru s mladima, pa me u subotu zamjenjuje don Božo Goluža.
  • Sveti sakramenat ženidbe želi primiti. Boris Bošković sin Mladenov i Jozefine r. Jerinić iz Stoca, naša župa i Josipa Ramljak kći Nediljkova i Ljilje r. Mihalj iz Čitluka posuškoga, župa Posušje. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Posušju u drugu subotu, 6. V. 2017.
 • Današnje krštenje u 9,00 s. poslije rane Mise: Marta Perić, Poprati, rođ. u Mostaru, 21. II. 2017. 4. dijete roditelja Josip Perić i Ivanka r. Marijanović, kuma: Marija Matić. Čestitamo!
 • Vukovar: u subotu i nedjelju, 29.i 30 travnja 2017.idemo na SHKM u Vukovar. Polazimo iz Stoca Dumo i 120 mladih u 3 autobusa u subotu u 5,00 sati ujutro i preko Mostara, Sarajeva, Zenice, Žepča, Doboja i Šamca idemo u Vinkovce gdje će nas naši domaćini primiti u svoje obitelji na prenoćište, a sve organiziraju župnik don Tadija i kapelan don Marko. Tamo se uključujemo u sve predviđene programe za mlade. U nedjelju ujutro krećemo za Vukovar gdje će sv. Misa biti u 11,30 s., poslije obilazimo znamenitosti Vukovara, a posebno stratišta našega hrvatskog naroda. Povratak popodne preko Žepča gdje ćemo biti primljeni u KŠC na osvježenje i odmor i poslije povratak u Stolac. Mladi, pripremite se za ovo hodočašće, kako smo se sinoć dogovorili na sastanku u 20,00 s.
 • Domanovići: U petak, 28. IV. naše HKUD „Stolac“ pozvano je na „Večer folklora“ na Domanoviće u 19,00 s.
 • Folklor: proba danas poslije pučke sv. Mise i u petak u 18,00 sati.
 • Pred nama je sada na redu sv. Krizma, 10. lipnja, subota u 11,00 sati.
 • Krizmanici: Nastavljamo s vjeronaukom utorkom i četvrtkom u 17,00 sati.
 • Obljetnica Velikog zbora „Mladi“: Spada u sljedeću nedjelju, 3. uskrsna, obilježavamo petu obljetnicu Velikog zbora „Mladi“ redovito pjevanom sv. Misom u 9,30 sati, uz pratnju župnih orgulja. Zbor je osnovan, 22. IV. 2012. na 3. uskrsnu nedjelju, ali kako smo ove godine u Vukovaru gdje ide i većina Zbora, onda slavlje ostavljamo za drugi put.
 • Umjetnička Galerija i Muzej se danas mogu otvoriti za posjetitelje, ako tko želi, ključ je u s. Alojzije.
 • Danas je u našoj župi veliki događaj Prve Sv. Pričesti. Prvu Pričest primilo je 19 naših Prvopričesnika 9 dječaka i 10 djevojčica. Čestitam našim PP. i njihovim roditeljima, obiteljima iz kojih su nikli, čestitam čitavoj našoj župi, jer ovo je veliki dan za sve nas. Poslije sv. Mise ako tko ima kakvih obveza neka dođe u Župni ured.
 • U 11,00 s.: Ovdje smo svi skupa ovaj dan proslavili lijepo s Isusom, a sada nastavite slaviti u krugu svojih najbližih za obiteljskim stolom. Mi bismo vas danas i Dumo i časne sve rado posjetili, ali sami znate da je to nemoguće, jer vas je ipak 19. Zato vam sada ovdje uime svih nas kličem: Prvopričesnici – Čestitam! Svaki će PP. na početku obiteljskog ručka kod kuće predmoliti Oče naš… i blagosloviti jelo. Prvopričesnici! Vi ste danas prvi put primili Isusa, Pitam vas: Jeste li danas sretni?…Ostanite uvijek sretni uz Isusa i ništa se ne bojte! Prvopričesnicima preporučujem da obave pobožnost 5 Prvih subota na čast prečistom Srcu Marijinu, to je želja Gospe Fatimske koju je izrekla na prvom ukazanju 13. V. 1917., a ukazivala se 6 puta troma djece Luciji (10), Jacinti (9) i Franji (7). A sada se čuvajte teška grijeha da se možete na sv. Misama pričešćivati, a u mjesec dana trebate se ispovijediti. Eto dragi PP. ovih smo se zadnjih mjeseci svi mučili i trudili i vi i Dumo i vaši roditelji, a posebno s. Alojzija, da se što bolje pripravite za ovaj dan i eto hvala Bogu danas smo svi sretni i radosni. Službena fotografska kuća je danas Foto-Studio-Raguž-Stolac, pa se za sve obratite njima. Sada poslije Mise naši će momci vani na stolove iznijeti malo pića pa ćemo se malo počastiti i družiti. A poslije u Župni ured ako tko ima kakvih obveza. Sada će PP. primiti diplome, a onda blagoslov i slikanje pred oltarom.
 • Ovih dana umrla je naša župljanka Zora Raguž iz Stoca, za pokoj njezine duše, pomolimo se! Oče naš…