• Sv. Mise kroz tjedan: ponedjeljak, utorak i srijeda u 7 s. ujutro, četvrtak i petak u 18,30 i subota 17 s., a misne nakane imate na oglasnoj ploči.

 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su samo 2 u crkvi: 8,00 i 9,30 s., a 3. sv. Misa na Pješivcu-Novo Groblje u 11,00 s., a danas samo jedna sv. Misa u 11,00 s.
 • Ženidbeni oglas: Sveti sakramenat ženidbe želi primiti: Daniel Babić sin Slavkov i Mirjane r. Petrlić iz Stoca, naša župa i Božana Perić, kći Matina i Luce r. Puljić iz Poprati, naša župa. Ženidbeni oglas danas, a vjenčanje predviđeno u Stocu u subotu, 3. svibnja o. g. u 18,30 sati.
 • U četvrtak, 1. svibnja je sv. Josip Radnik, zaštitnik župe Domanovići, sv. Misa i Krizma na Domanovićima u 11,00 sati, a Večer Folklora u utorak, druga večer trodnevnice, sv. Misu u 18,00 s. predvodi stolački dumo i pjeva stolački zbor „Mladi“ i „Klapa 6“. Polazak autobusa s oba naša Folklora u utorak od crkve u 16,30 s., a proba Folklora u 15,45 s.
 • U sljedeću nedjelju, 4. svibnja Prva nedjelja u svibnju, je godišnja sv. Misa na Pješivcu-Novo Groblje, sv. Misa u 11,00 s., a prigoda za sv. ispovijed prije sv. Mise.
 • Mjesec svibanj je Gospin mjesec. Svaku večer u crkvi Gospina pobožnost, krunica, litanije i sv. Misa u 18,30 s. Dolazimo rado na ove pobožnosti, posebno djeca i mladi, počinjemo u četvrtak u 18,30. Četvrtkom će biti klanjanje. Krunicu predmole učenici po razredima: pon.-V. razred, utor.-VI.; srij.-VII.; četv.-VIII.; pet.-I. i II.; sub.-III. i IV. razred. U subotu je pobožnost u 17,00 s., a ispovijed pola sata prije, radi vjenčanja u 18,30 s., a u subotu imamo i autobus studenata iz Splita s profesorom don Josipom Mužićem koje će predvoditi sv. Misu.
 • Hodočašće u Hrasno Kraljici Mira u drugu nedjelju, 11. svibnja. Lijepo ste se odazvali za Pokorničko hodočašće, pa se nadam da ćete i sada. Autobusna povratna karta je uobičajeno 7 KM, upisi i uplate u Župnom uredu. Za Pokorničko hodočašće je Robert dao malo popusta, a za K.M. ostaje po starom. Pješice neka idu samo solidne grupe i neka mi se jave, imenovat ćemo vođe grupa radi lijepog ponašanja. Plakat je na oglasnoj ploči.
 • Današnje krštenje u 11 s.: Erika Raič, Masline-Stolac, rođ. u Mostaru, 8. III. 2014., treće dijete rodit. Tihomir Raič i Katica r. Rozić, kuma: Anđelika Buntić. Čestitamo!
 • U ovom tjednu su PP., PS i PN., ispovijed pola sata prije sv. Misa.
 • Obljetnica Velikog zbora „Mladi“: U sljedeću nedjelju, 3. uskrsna, obilježavamo drugu obljetnicu Velikoga zbora „Mladi“ pjevanom sv. Misom u 9,30 sati uz pratnju župnih orgulja. Zbor je osnovan, 22. IV. 2012. na 3. uskrsnu nedjelju.
 • Krizmanici: Vjeronauk i provjera znanja u utorak u 14,00 s., a u četvrtak u 17,00 sati.
 • Prvopričesnici: Vjeronauk i provjera znanja u subotu u 10,00 sati.
 • A sada jedna važna napomena: u srijedu, 30. travnja je Dan našeg blagopokojnog Marka Milanovića, spomen njegove mučeničke smrti u planini na Morinama 1859. kad je imao svega 20-ak godina. Sv. Misu u 18,00 s. predvodi naš biskup i ovo je 3. obljetnica koju obilježavamo na ovakav način. Sve vas pozivam na ovu sv. Misu, našu školsku djecu i mlade kojima je Marko uzor, vas starije i čitavu župu da se u srijedu okupimo u 18,00 s. i molimo za našega Marka da ga Bog proglasi blaženim. Neka ujutro na sv. Misu u 7 s. dođu samo oni čije su misne nakane za pokojne, a svi ostali i pjevači na sv. Misu u 18,00 s.
 • Dubrovnik: Jučer i danas je hodočašće hrvatske katoličke mladeži u Dubrovnik. Don Rajko je otišao s mladima iz Stoca i ostalim svećenicima i mladima iz Hercegovine na ovaj Susret. Jučer je bila zajednička sv. Misa u Dubrovniku u Gružu u 17,00 sati, a danas su sv. Mise po župama koje su ugostile mlade. Danas župni ured ne radi, pa svoje uredske poslove možete obaviti ovih dana kad se vrati Dumo, a ako je što hitno, javite mi
  se poslije sv. Mise.