• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, a misne nakane imate na oglasnoj ploči.
  • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su tri redovito. 8,00, 9,30 i 11,00 sati.

  • U sljedeću nedjelju, 14. travnja obilježavamo 30. -tu obljetnicu smrti pokojnog don Anđelka Babića, dugogodišnjeg župnika Stoca, a poslije i župnika katedrale u Mostaru. Mi ćemo ovu obljetnicu obilježiti u Stocu u našoj župnoj crkvi u nedjelju sa sv. Misom u 11,00 s. Pod ovom sv. Misom svirat će s. Gracija i pjevati pjevači iz toga vremena, pa neka pjevači koji su pjevali u to vrijeme dođu na kor prije sv. Mise u 11,00 sati. Poslije sv. Mise pozvat ću sve nazočne u župnu dvoranu na zajedničko druženje i čašćenje, pa tko želi, a posebno žene, mogu nešto za počastiti se donijeti u nedjelju prije Mise u donju dvoranu našeg Pastoralnog centra kod crkve, primat će s. Alojzija. I dumo će sa sestrama pripremiti što je potrebno, pa da i na ovaj način, poslije Mise, obilježimo ovu važnu obljetnicu smrti našega pokojnog župnika.
  • CnaK: Stigla je nova CnaK, ima i o našoj župi, pa nabavite u dnu crkve po cijeni od 3 KM.
  • Groblje V.P. Stolac: Izvješen je popis ukopnika na oglasnoj ploči, koji su do sada platili članarinu i dogovorenu donaciju. Mole se svi oni, koji još nisu izmirili svoje obveze, da to što prije učine, da bi mogli započeti s daljnjim radovima na kapeli i mrtvačnici u groblju. Za sve nejasnoće možete se javiti odbornicima poslije sv. Misa u Župnom uredu.
  • Obljetnica „Velikog zbora mladih“: U sljedeću nedjelju, 3. uskrsna, obilježavamo prvu obljetnicu Velikoga zbora mladih pjevanom sv. Misom u 9,30 sati.
  • Pred nama je sada na redu Sv. Krizma na Tijelovo, 30. svibnja u 18,00 sati.
  • Krizmanici: Vjeronauk i ispiti za Krizmu po dogovoru utorkom i četvrtkom u 17,00 sati, dobro učite i nosite katekizme, a što prije donijeti potvrde za kumove ako nisu iz ove župe.
  • Umjetnička Galerija i Muzej se danas mogu otvoriti za posjetitelje, ključ u sestre Alojzije.
  • Danas je u našoj župi veliki događaj Prve Sv. Pričesti. Prvu Pričest primilo je 12 naših PP. 4 dječaka i 8 djevojčica. Ovo je mali broj radi uvođenja devetogodišnje škole. Čestitam našim PP. i njihovim roditeljima, obiteljima iz kojih su nikli, čestitam čitavoj našoj župi, jer ovo je veliki dan za sve nas. Poslije sv. Mise ako tko ima kakvih obveza neka dođe u Župni ured.
  • U 11,00 s.: Ovdje smo svi skupa ovaj dan proslavili lijepo s Isusom, a sada nastavite slaviti u krugu svojih najbližih za obiteljskim stolom. Nemoguće je danas da vas Dumo i časne sve posjete kod vaših kuća, pa Vam sada uime svih nas kličem: Prvopričesnici – Čestitam! Svaki će PP. na početku obiteljskog ručka kod kuće predmoliti Oče naš… i blagosloviti jelo. Prvopričesnici! Vi ste danas prvi put primili Isusa, Pitam vas: Jeste li danas sretni?…Ostanite uvijek sretni uz Isusa i ništa se ne bojte! Prvopričesnicima preporučujem da obave pobožnost 5 Prvih subota na čast prečistom Srcu Marijinu, to je želja Gospe Fatimske koju je izrekla na prvom ukazanju 13. V. 1917., a ukazivala se 6 puta troma djece Luciji (10), Jacinti (9) i Franji (7). A sada se čuvajte teška grijeha da se možete na sv. Misama pričešćivati, a u mjesec dana trebate se ispovijediti. Eto dragi PP. ovih smo se zadnjih mjeseci svi mučili i trudili i vi i Dumo i časna i vaši roditelji da se što bolje pripravite za ovaj dan i eto hvala Bogu danas smo svi sretni i radosni. Službeni fotograf je gosp. Božo Raguž, pa se za sve obratite njemu. Sada poslije Mise naši će momci vani na stolove iznijeti malo pića, pa se svi lijepo počastimo i družimo. A poslije u Župni ured ako tko ima kakvih obveza. Sada će PP. primiti diplome, a onda blagoslov i slikanje pred oltarom.