• Sv. Mise kroz tjedan u 7,00 s. ujutro, osim sutra u ponedjeljak sv. Misa u 6,30 s. ujutro

 • Sv. Mise u sljedeću nedjelju su 3 redovito: 8,00; 9,30 i 11,00 s., a danas su 2 mise: 8 i 11 s.
 • Folklor: proba u petak u 20,00 s.
 • CnaK: Stigao je novi broj CnaKa pa nabavite u dnu crkve po cijeni od 3 KM.
 • Jedna obavijest: Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać iz Zagreba „Pomozimo zajedno!“ organizira Izložbu u našem Biskupijskom Centru na Centru Stoca. Izložbu možete posjetiti od ponedjeljka do subote i tu ćete moći uzeti promidžbene materijale i brošure kako nam ova Udruga može pomoći kad dođemo u Zagreb radi svojih raznih potreba a pogotovo bolesti. Otvaranje Izložbe bit će u ponedjeljak u 19,00 s. Udruzi zahvaljujemo na dosadašnjoj pomoći za naše bližnje! Više o ovoj Udruzi možete pročitati na našem Župnom portalu.
 • Skup ministranata, 21. travnja 2018. subota 16,00 sati u Prenju: Ove godine organiziramo u Prenju Skup ministranata Trebinjske biskupije i susret s našim bogoslovima. Ministranti koji će tada moći poći u Prenj neka mi se jave do sljedeće nedjelje da znamo koliko nas ide, program ću objaviti u nedjelju. Polazak iz Stoca u 15,30 s.
 • Pred nama je sada na redu sv. Krizma, 29. travnja, 5 uskrsna nedjelja u 11,00 sati.
 • Krizmanici: Nastavljamo s vjeronaukom ponedjeljkom i četvrtkom u 17,00 sati, a roditeljski sastanak za naše krizmanike i njihove roditelje bit će u sljedeću nedjelju poslije sv. Mise u 8,00 sati.
 • Sv. Krizma: u sljedeću nedjelju na Domanovićima u 11,00 sati.
 • Obljetnica Velikog zbora „Mladi“: Spada u sljedeću nedjelju, 3. uskrsna, obilježavamo šestu obljetnicu Velikog zbora „Mladi“ redovito pjevanom sv. Misom u 9,30 sati, uz pratnju župnih orgulja. Zbor je osnovan, 22. IV. 2012. na 3. uskrsnu nedjelju.
 • Umjetnička Galerija i Muzej se danas mogu otvoriti za posjetitelje, ako tko želi, ključ je u s. Alojzije.
 • Danas je u našoj župi veliki događaj Prve Sv. Pričesti u 11,00 s. Prvu Pričest prima 21 naš PP. 12 dječaka i 9 djevojčica. Čestitam našim PP. i njihovim roditeljima, obiteljima iz kojih su nikli, čestitam čitavoj našoj župi, jer ovo je veliki dan za sve nas. Poslije sv. Mise ako tko ima kakvih obveza neka dođe u Župni ured.
 • U 11,00 s.: Ovdje smo svi skupa ovaj dan proslavili lijepo s Isusom, a sada nastavite slaviti u krugu svojih najbližih za obiteljskim stolom. Mi bismo vas danas i Dumo i časne sve rado posjetili, ali sami znate da je to nemoguće, jer vas je ipak 21. Zato vam sada ovdje uime svih nas kličem: Prvopričesnici – Čestitam! Svaki će PP. na početku obiteljskog ručka kod kuće predmoliti Oče naš… i blagosloviti jelo. Prvopričesnici! Vi ste danas prvi put primili Isusa, Pitam vas: Jeste li danas sretni?…Ostanite uvijek sretni uz Isusa i ništa se ne bojte! Prvopričesnicima preporučujem da obave pobožnost 5 Prvih subota na čast prečistom Srcu Marijinu, to je želja Gospe Fatimske koju je izrekla na prvom ukazanju 13. V. 1917., a ukazivala se 6 puta troma djece Luciji (10), Jacinti (9) i Franji (7). A sada se čuvajte teška grijeha da se možete na sv. Misama pričešćivati, a u mjesec dana trebate se ispovjediti. Eto dragi PP. ovih smo se zadnjih mjeseci svi mučili i trudili i vi i Dumo i vaši roditelji, a posebno s. Alojzija, da se što bolje pripravite za ovaj dan i eto hvala Bogu danas smo svi sretni i radosni. Službena fotografska kuća je danas Foto-Studio-Raguž-Stolac, pa se za sve obratite njima…Sada poslije Mise naši će momci vani na stolove iznijeti domaćeg pića pa ćemo se malo počastiti i družiti. A poslije u Župni ured ako tko ima kakvih obveza. Sada će PP. primiti diplome, a onda blagoslov i slikanje pred oltarom.
 • Ovih dana umrla je naša župljanka Vida Radić s Poplata, za pokoj njezine duše, pomolimo se! Oče naš…